Danilu Vučiću bio zabranjen ulaz od marta 2020. zbog veza sa navijačkim grupama

Povodom vesti da je Crna Gora ukinula zabranu za 18 stranaca, među njima i sinu srpskog predsednika

Ostavite komentar

  1. Nikakav savez ne može da sruši Srbiju onako kako ste je ti i tebi slični već razorili u ove 3-4 decenije.

  2. Auuuu, pa Vučić bre zna koliko je koja kokoška u bilo kom selu snela jaja a nije znao za zabranu ulaska rodjenog sina u Crnu Goru. Ma ajte molim vas, pa o tome su vas obavestile naše obaveštajne službe ili nisu smeli. Stvarno ste naivno smešni predsedniče

  3. Kao da je Vučić pisao naslov
    Ne radi se o „navijačkim grupama“ nego o kriminalcima

  4. Opet se Vučić igra sa činjenicama. Postoje snimci o njegovom govoru u Glini koji da demantuju. Odgajio je sina tako što ga je gurnuo u zagrljaj navijačko kriminalnih grupa i sad se pravi naivnim. Samo se Đilasa plaši jer zna da njegove optužbe nemaju utemeljenje u činjenicama i da će Đilas na vlasti značiti suđenje za sve što je on i brat ukrao i učinio.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.