Danilu Vučiću bio zabranjen ulaz od marta 2020. zbog veza sa navijačkim grupama

Povodom vesti da je Crna Gora ukinula zabranu za 18 stranaca, među njima i sinu srpskog predsednika

Ostavite komentar


  1. Nikakav savez ne može da sruši Srbiju onako kako ste je ti i tebi slični već razorili u ove 3-4 decenije.

  2. Auuuu, pa Vučić bre zna koliko je koja kokoška u bilo kom selu snela jaja a nije znao za zabranu ulaska rodjenog sina u Crnu Goru. Ma ajte molim vas, pa o tome su vas obavestile naše obaveštajne službe ili nisu smeli. Stvarno ste naivno smešni predsedniče

  3. Čekaj pa Belivuku nije bilo zabranjeno? Jel to neko nije informisan ili šta?

  4. Kao da je Vučić pisao naslov
    Ne radi se o „navijačkim grupama“ nego o kriminalcima

  5. Opet se Vučić igra sa činjenicama. Postoje snimci o njegovom govoru u Glini koji da demantuju. Odgajio je sina tako što ga je gurnuo u zagrljaj navijačko kriminalnih grupa i sad se pravi naivnim. Samo se Đilasa plaši jer zna da njegove optužbe nemaju utemeljenje u činjenicama i da će Đilas na vlasti značiti suđenje za sve što je on i brat ukrao i učinio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.