Debata o Rio Tintu: Koji dokument nedostaje, šta Srbija gubi, a šta dobija

Ostavite komentar


  1. Rio tinto je vec pokazao stetnost sa istim projektom po svetu.. Sto ne prikazu kako je unistena okolina. Tamosnje drzave gotovo nista nisu profitirale. samo oni koji su izlobirali projekat i obmanuli narode. Nemacka je jos bogatija litijumom pa im ne pada na pamet da ga eksploatisu.

  2. Profesore da li ste pročitali „Zakon o zaštiti zemljišta“? Vi govorite o zagađenju vazduha a šta je sa zemljištem i vodama. Profesore ipak ste vi sa Mašinskog fakulteta, prirodni resursi vam nisu tako bliski. Za vas su važna modeliranja koja pominjete i koja ste verovatno dobro naplatili, šta od toga ima država Srbija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.