Dejli mejl: Beograd kao Staljingrad 1943. godine

Ostavite komentar


  1. Pa kad su toliko sirokogrudi sto ne otvore granice pa neka"ugreju"migrante,vecih licimera od engleza ne postoji na svetu,zaigrace mecka i pred njihovom kucom jednoh dana

  2. Molim vas ne citirajte nista iz tih "novina"
    Kreatori mrznje i netrepeljivosti kroz laz ,manipulaciju.
    Cinicni izvrtaci istine koji su dobili Brexit.
    A sa ocekivati od onih koji su jednom u ne toliko davnoj proslosti obozavali Hitlera i sve sto ide sa njegovom ideologijom.

  3. Samo neko zlonameran može da napravi takvo poređenje. Sigurno je imao mnogo bolji primer iz britanske imperije.

  4. Englezi su pametni i veoma dobro sve znaju. Kada ovako pišu o tim nesrećnim izbeglicama i nama, za koje znaju da smo jedini koji smo izbeglice korektno prihvatili u ovom delu Evrope, onda oni treba da se zabrinu za svoje mentalno stanje.
    A, mi, ko nam je kriv, kada smo dozvolili da vodimo ovakvu politiku u vezi izbeglica. Postavili smo se kao da smo tim ljudima mi obećali blagostanje u Evropi, oni onda došli, a mi ne znamo gde ćemo sada s njima jer ih ta Evropa neće. Sve to ide na dušu ove vlade, premijera Vučića, ministra Vulina. Pogrešan koncept, potpuno !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.