Demokratska stranka: Spomenik generalu Draži Mihailoviću u Bregalničkoj ulici je nelegalna gradnja

Ostavite komentar


  1. Pustite vise Drazu na miru.Nego, hajde da usvoji nova vlast rezoluciju o genocidu u Jasenovcu.

  2. Jadna, bedna država je postala ta Srbija.Ja više ne volim ni ime da spomi jes jer grad Beo-grad sa takvim glupostima okicen kao mladic,karadzic sada i draza mihajlovic.Pteostaje samo da se i sam grad promeni od Beo-grad u Crno-grad i onda je projekad za sada okoncan.Sramota gde vam je pamet?

  3. Moje demokrate baš ste me razočarale. Stavili ste akcenat na proceduru (što nije nevažno slažem se) a propustili (bar Danas nije preneo) da osudite podizanje legalnog, nelegalnog kakvog god obeležja izdajniku i zločincu četničkom vođi Draži Mihajloviću.

  4. Sada nema niko pravo da kritikuje druge kada urade ovako isto. Ovo je sramota i uzas!!!!

  5. Sramota je sto se stidimo nasih oficira iz regularne vojske.Hrvati digose spomenik Gotovini….Srbiji je nametnut od strane Rusa Josip Broz i komunizam a Draza se borio protiv toga.

  6. zato nam i je ovako kako je , sa ovakom opozicijom kojoj nije problem dražin spomenik nego ds je nelegalna grsdnja !
    šta ? da je legalna gradnja bilo bi sve u redu ? nema nama spasa sa ovakom opozicijom ! ! ! ! !

  7. Postoji jako lepa knjiga istoričara Branka Latasa o Draži Mihajloviću i „junačkim delima“ njegovih sledbenika, sve vrlo jasno dokumentovano. Uostalom, sud nije rehabilitovao Dražu, već je samo poništio presudu zbog nekih, uglavnom proceduralnih grešaka u toku sudskog postupka. A da su zajedno sa ustašama i Nemcima bežali ka zapadu, to je nepobitna činjenica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.