Demokratska stranka u Jagodini: Krećemo u kampanju od vrata do vrata 1Foto: B. Đ.

„Imamo razraređene planove iz oblasti privrede, politike, društva, sporta i svih ostalih oblasti, a građanima to želimo da predstavimo na štandovima kojima započinjemo kampanju u susret aprilskim izborima“, poručio je Petar Jovanović, predsednik GO Demokratske stranke na konferenciji za novinare u Jagodini.

Kako je objasnio, ova stranka, koja je deo koalicije Ujedinjena Srbija, želi najpre da u većim naseljima i okolnim selima sa najviše stanovnika prikaže svoj politički program.

„Štandove ćemo da postavimo u Centru, na Pivari i u naselju Strelušte, jer mislimo da je tamo najveća frekvencija ljudi, a posle toga planiramo kampanju od vrata do vrata. Neposredan kontakt sa građanima daje najbolje rezultate“, smatra Jovanović.

Jagodinske demokrate opredelile su se za tradicionalne kampanje, lično predstavljanje programa prolaznicima i deljenje flajera.

„Kampanja je teška za opoziciju u Jagodini, a nismo ranije imali medije koji bi nas podržali. Moram da napomenem da su na našoj sednici Gradskog odbora prisustvovali građani koji se bave različitim oblastima i veoma nas podržavaju, predstavnici Eko brigade, kao i koalicioni partneri iz Stranke slobode i pravde i Narodne stranke, tako da sam siguran da je opozicija ujedinjena i spremna“, objasnio je predsednik jagodinskog DS-a.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari