Kolika kazna preti direktoru Telekoma koji se sumnjiči da je učestvovao u incidentu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana?

Ostavite komentar


  1. Direktor za primer.
    Pre krivicnog postupka, detaljna analiza kod psihijatra. Garantujem da je za ustanovu.

  2. Predsedniče ovakve vaši stavljaju na direktorska mesta. Da ste ispravan čovek stideli biste se nasilnika ili su vam ovakvi potaman.

  3. U bilo kojoj drugoj drzavi (normalnoj ili nenormalnoj) je nemoguce da se izvrsni direktor velike firme, i to jos za ljudske resurse, ponasa kao huligan pred hiljadama ljudi, a da ga niko napao nije. Ljudi na tim pozicijama to prosto ne rade. Jos je sramnije da je bio poslanik u Skupstini, a pogotovu je sramotna cinjenica da je bio u nekakvom nadzornom odboru zavoda za vaspitanje dece. Kukavna su deca koju je on vaspitavao.

  4. Kao i u predhodnim slucajevima sns bahacenja, bunga bunga zurki i sta sve ne, ne preti mu nikakva kazna, mozda neko unapredjenje. To je Vucicev covek i takvo je stanje u Srbiji trenutno. Nece on nigde.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.