Direktor Zdravstvenog centra odbacuje sumnje na korupciju

Zbog čega su učestali kvarovi na skeneru u užičkoj bolnici

Ostavite komentar


  1. E moj doktore, obrnuo si frazu: „za korupciju su potrebni onaj koji nudi i onaj koja prima mito“.
    Pravlino je "onaj koji trazi i onaj koji mora da da mito".

  2. Sramota, Naravno da je korupcija u pitanju, da bi se slali pacijeni u Pozegu I kod ordinacije Lune. Pitam se samo ko posle isplacuje Alti I Lunu troskove tih skenera I za koliko. Nije ovo prvi put da ove dve private ordinacije ucestvuju u raznim malverzacijama.

  3. Većina doktora iz Užičke bolnice zakazuje pacijentima u privatnoj poliklinici dr.Lune u Užicu. I to se radi već 10tak godina i niko ništa ne preduzima. Na skener se čeka i do godinu dana. Kada se traži potvrda da se pregled nemože realizovati u narednih mesec (da bi mogli refundirati troškove) dana sestra počinje vikati na vas i isteruje vas napolje. A zaštitnik prava pacijenata tu je samo "fikus". Prošle godine opština Požega se odrekla novogodišnje proslave i uplatila novac za taj isti skener koji opet ne radi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.