Đaci OŠ "Svetozar Miletić" i dalje neće ići u školu

Ostavite komentar


  1. Zbog brzopletosti su teško prekršene brojne zakonske norme, tako da odluka ministra ne može da opstane. Upravni sud je ipak institucija od ugleda. Samo je pitanje kome je direktor pomrsio račune, bilanse…

  2. Jos jedan dokaz o ZASTRASUJUCEM autizmu nase vlasti! Ministar, koga je umesto naroda, izabrao Vucic, sada to i dokazuje. NI JEDNA jedina demokratska vlast na planeti ne bi dozvolila takav konflikt sa BIRACIMA! Ignorisanje roditelja i nastavnika dokazuje da su jos uvek sigurni u svoju strahovladu. Ali, svemu dodje kraj.

  3. Najmanje i najpristojnije što Ministar može da uradi jeste da ode i da razgovara sa tim ljudima. Pre svega, on treba da zna da je on u njihovoj službi i službi njihove dece, a ne obrnuto. Ali kod nas državni službenici na svim nivoima najpre zaborave ko im daje platu i čiji bi servis trebalo da budu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.