Đilas: Sve što o nama „peva“ Bucke, govori Vučić (VIDEO)

Brojna reagovanja na repersku pesmu protiv lidera opozicije

Ostavite komentar


  1. Ako je „pacijent na umoru“, zašto se onda opozicija boji izbora? Zašto ih bojkotuje. Biće da je istina sasvim drugačija, narod zna za koga će glasati. Zna to I opozicija, zato ne sme na izbore.

    1. E moj Kosta. Osudio bih ja tebe i sve tebi slične na obavezan rad u recimo Leskovcu, u nekoj naprednoj fabrici. A kad se razboliš, da te leče Megatrend doktori. E posle toga ti slobodno glasaj za tu ekipu

      1. Ajde bre zuto bagro nestanite vise sa politicke scene,dosta ste „zaradili“ da mozete lepo da zivite.Nemojte Nas vise nervirati,muka mi je kad vas vidim,sve ljigavac do ljigavca.

        1. Ajde bre botino, idi nabij glavu u pesak, ili u neciju zadnjicu (TO JEDINO ZNATE). Ne opterecuj se necim sto ne razumes. Ti ces nekom o ljigavosti, botino raspala.

        1. Nema ni stvarnog prava, pa opet „proizvodi“ pravnike, na našu nesreću. Nema medicine? Pa proizvodiće lekare, samo je pitanje cene (ljudske)!

    2. Kosta, daj komentarisi spot, pusti Djilasa, jel imas transfer blama kada ga slusas kao ja , ili mislis da je legitimno da covek izvredja celu opoziciju.
      I glavno pitanje jel mislis da je BMW iz spota Djilasov ili nekog SNS-ovca ?

    3. Ako ste toliko jaki zasto toliko gusite medije? Ako se Vucic slogira ili ode u penziju raspadate se za 2 do 2 i po minuta.

  2. Ovaj nesrećni pevajući bot je najbolji primer sunovrata društva, u kome je poželjno ići do krajnjih granica samoponiženja. Da li je vođa sad srećan? Da li je ovo dovoljno za pumpanje njegovog beskrajnog ega?

      1. Nezna @saska da cita? U suprotnom, prvo bi procitala pa onda baljezgala, ‘al sta ce mucenica!!!

    1. Ma skroz si u pravu. Jadni naš Idi Amin, svi ga napadaju a on jadničak nikako da se odbrani.

  3. Odgledao prvih minut i 10 sekundi spota. Više nisam mogao da izdržim. Kombinacija potpunog manjka muzičkog talenta i bednog pljuvačkog politikantstva najprizemnije vrste. Rezultat je ono što lepo, sažeto i tačno kaže Marko Vidojković: izbljuvak.
    A ovom jadniku što „peva“ mogu samo da poručim „ne’š s’ti od muzike ‘leba najesti“. Bolje probaj u SNS-u. A da, to već i radiš…

  4. Opozicija svuda vidi pečate vlasti, opozicija je očigledno u ogromnoj depresiiji.

    1. Da, u teskoj sam depresiji zato sto se drustvo toliko srozalo da za sendvic imamo ‘ovo’ na vlasti

    1. Biva, biva jeftinije. Kada se gleda „Zadruga“, „Parovi“, Sarapa i slični ne vidi se dno i svaki dan sve je jeftinije. Nekada je uvreda za mlade bila „Za ideale ginu budale“, a danas su se „osvestili“ pa ili beže iz zemlje ili pristaju da žive bez slobode mišljenja i delanja.

  5. Zaboravih reci
    Šta bi sa Beogradskim Sindikatom
    Sistem te laze
    Iz koje je kuhinje izašao
    Ovo je isto to

    1. Beogradski sindikat ima mnogo ozbiljnije pesme od “ Sistem te laze” na temu stanja u Srbiji, koje su snimljene PRE nego sto je sns dosao na vlast, npr. “Oni su”, “ Već viđeno”, “ Welcome to Srbija”, “Pretorijanska garda”, “ Svedok”, “Poroci Beograda”, ALI to plitki mozgovi nisu dorasli da shvate i da razumeju da je nasa nesreca da sve te pesme oslikavaju bilo koju vlast u Srbiji poslednjih 30 godina. Beogradski sindikat snima ozbiljne pesme, koje se mogu proucavati kao knjizevna dela, nevezano za trenutne likove na vlasti. Pored poucnih zivotnih pesama kao sto su “Pazi pazi”, “ Zivot je prevara”…. Pored toga sto su likovi iz BS-a obrazovani sto za ovog sa fotografije verujem da se ne moze reci.

      1. hahaha jesi li povisenog pritiska, blago znojenje i sasvim ponosan sto si odbranio bg sindikat od ovog olosha? hahaha koji tupani sunce ti…

        1. Tupan je onaj koji ne shvata poentu koja nije odbrana BS-a (koji je, by the way, institucija), vec obracanje ispranim mozgovima da ne prave ideale od politicara zbog cijih poteza narod zivi ispod granice.

  6. Nikada čuo za tog“bucka“. Ne znam zasto je i odgovorio…
    Uglavnom reperi napadaju vlast i najuticajnije kao i komicari. Ovo su „reperi“ i „komicari“ dvora, jedinstveni na kugli zemaljskoj. Groteskno

  7. Autoput, sija Mesec zut… Idiotske pesme za idiotskog vodju i isti takav narod.

  8. Jel se sećate onog filma „Skrimersi“ gde su roboti zavladali planetom. Prvi modeli su bili primitivni ali su vremenom napredovali i sve više ličili na ljude. Tako i ovi botovi. Prvi modeli su jedva sastavljali prosto-proširenu rečenicu. Posle su došli komentari sa nekoliko rečenica. A evo sad i repuju… Možda uskoro shvatimo da smo svi mi zapravo botovi

  9. Ovo su repersendvicari zapecetili su svoju karijeru,nek ih slusaju sline,siledjije,falsifikatori,doktori smrti,palikuce,kudeljari, itd itd mogao sam do ujutro nabrajati.

  10. Pored kontramitinga, kontra strajkova gladju, kontra tv emisija i ko zna kojih jos kontri, dobismo i kontra repera. Jedinstveno u svetu.

  11. Pa ovo je totalno ludilo. Jadan ovaj mlad čovek. Ali onaj bmw dzip ili koji je već, čiji je? Pevač je dobro uhranjen i obučen za nekoga ko peva o nemaštini i nemanju posla. Ne prođu dobro oni koji se sprdaju sa takvim stvarima. Ovo je totalno ludilo.

    1. srecom u vreme djilasa bilo bar 100 puta vise fabrika i 50 puta vise zaposlenih, nego narod greskom odllucio da ti takvi vise nikada nece da se odlepe na vise od 3%….

      1. Nebitno je sta je u cije vreme bilo, bitno je da nikako ne ide na bolje... Ne znam kako to objasniti kaže:

        Narod je odlucio da ne menja Milosevica kad je radio mesec dana za pola hleba, tako da ta prica da ako narod nesto odluci da je to ispravno i ima veze sa mozgom mozda i ima smisla u nekoj drzavi koja se ne zove Srbija. Ovaj narod bi glasao za samog djavola samo da mu on prica ono sto taj narod hoce da cuje. Fasizam je bio nekakva teznja za superiornoscu, a ovo kod nas je kao i sve ostalo neka iskrivljena slika toga jer samo treba naterati ovce da misle da su superiorne u necemu i obezbedio si sebi vlast sve dok te neka revolucija ne skine. Nema tupavijeg naroda (procentualno) u svetu, a zivi u nekakvim iluzijama o toboze nekakvoj nadmoci. Znaci, svako ko razbuktava „vlazbne snove“ Srbina o tome kako je najbolji, najjaci, sa najvise puteva, sa najvecim rastom BDP-a., sa najvisim kucama i ostalim sto je naj (makar to bilo samo fiktivno i u prici) je glavni i jedini favorit u ovoj zemlji nesrecnika.

      2. DOS je.pravio haos jer je morao da pravi ustupke mnogima koji nisu trebali nikada da priđu vlasti jer.je grupa bila velika ali ne i odabrana. Ali ne zaboravljamo da su došli posle SPSa i Radikala koji su svojom pameću pomogli da nas bombarduju. Vecina fabrika je sa njima bačena na kolena, a ovi su samo pomogli da se proces završi. Ali tada smo još imali nade, a saa imamo Risričevića i Šešelja koji podržavaj svog bivšeg posinka i Jutku.
        Dođe mi da razbijem sebi glavu što sam mislila da vole.ovu državu i nekaa glasala.za njih. Sada nemam. koga da obiđem u ovoj zemlji, osim grobova.
        Svi smo na neki način krivi zbog svega ovoga pa i ovog nedoličnog spota.

  12. Onaj BMW će na izborni dan, ali bez tablica i sa totalno zamračenim staklima, (da se nebi videle bejzbol palice i fantomke na glavama „putnika i vozača“), biti ispred nekog biračkog mesta u unutrašnjosti, ali obratite pažnju na onu „publiku“ iza Bucka! Meni se čini da su to isti oni koji sede u studiju TV Happy, iza Vučića, kad Marić gostuje kod njega ili iz spota u avionu, samo što onaj sada nije pao u nesvest! Kad ne „glumataju“, onda botuju!

  13. Vidim da je pevač nešto zanemoćao. Verovatno su ga dovukli sa površinskog kopa Balaćevac jer mi deluje neuhranjeno i zapušteno. Da bi mu podigli moral, pod hitno mu kupite Majbaha jer ovi automobili na spotu mi deluju pase. Zlatno je doba, ili Majbah ili ništa.
    PS. Muziku ne komentarišem jem mi delije da je tekst pisao Šmcko sa Pinka.

  14. A oni iza Bucketa, što skaču, kad ne „repuju“, onda BOTUJU, ovo snimanje im došlo kao rekreativna pauza!

  15. unutar filma CRNIBOMBARDER postoje dva bitna momenta. prvi je kada predsednik republike svom opozicionom protivniku u razgovoru navede kako je i on u mladosti robijao kao disident (ili obrnuto, lažni opozicionar navodi kako je on robijao u mladosti). Neko bio buntovnik pa postao isti kao oni protiv kojih se bunio. Drugi mnogo bitniji moment jeste scena kada se skupe Diklić, Bjelogrlić, Laušević, Božović. Diklić eksplicitno objasni Bjelogrliću kako medijski radnik mora da zarađuje pare a ne da gubi pare. Božović zaštiti Lauševića od ismevanja putem „“ćuti ti, šta ti znaš““. Fenomen “ Ćuti ti , šta ti znaš “ je odličan metod kojim se uništavaju mladi kadrovi i režu krila mladim naučnicima. U svakoj zemlji je valjda slično, ali na ovim prostorima je potpuno normalno da na mesto nuklearnog fizičara u Vinči upravo Sekta postavi Maju Gojković. Zato što Maja Gojković svakom nuklearnom fizičaru koji je 20godišnjak i 30godišnjak i 40godišnjak sa punim pravom može da izgovori ЋУТИ ТИ ШТА ТИ ЗНАШ. U ovoj mojoj besedi nema niti jedne jedine skrivene poruke. Do poslednje kapi krvi boricu se da siljokurani iz 2020e ili 2030e ne dozive stvari koje sam ja prozivljavao samo zato sto sam bio pametniji, vredniji, kvalitetniji i skromniji od bedema gerijatrije i lumpenproleterijata promesanog i pomesanog sa crvenom burzoazijom

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.