Đorđević u Novom Pazaru i Tutinu: Šačica ljudi pokušava da izbriše šta je Vlada uradila

Ostavite komentar


  1. Nema tu ali u svakom drugom ima.
    I kada se to kaze to je sacica.
    To je to kada polupismeni vozac upravlja.

  2. Vi radite po uputama vasih nemackih vlasnika kojima je u interesu da odrzavaju haois i beznadje u Srbiji. I to je od prvobitne tihe penetracije naraslo do otvorenih proglasa protivnih istini i covecnosti od strane aktuelnih vlasti. Zao mi je Danas da idete u istu likvidaciju kao nekadasnji, upokojeni B92. Bas mi je iskreno zao !Verujte mi na rec.

    1. Ma nema, vidljivo je da Ti je mlogo zao Jovane. Ne znam samo koga i cega? Danas je list koji ima korektan odnos i prema vlasti i prema opoziciji. Druga je stvar sto vlast nije korektna prema Danasu
      I jos nesto, vlast u Danasu imaju njegovi osnivaci.

  3. Na našu veliku žalost, da bi se obrisalo ono što je ova Vlada uradila neće biti dovoljni ni Dunav i Sava, a ne šačica ljudi.

  4. Nema vadjenja gotovo je. Ostalo je da podmićujete. Od sada samo zvižduci.

  5. Znaci ide na novo, staro radno mesto od Jogovanke. Bice sef njenog voznog parka i licni sofer. Cestitam, bilo je vreme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.