Đukanović: Dobar deo policije radio za bandu Belivuka, Stefanović treba da “ide u zatvor” ako je bio pokrovitelj kriminalaca

Ostavite komentar


  1. Ovde je samo ocigledno da NIKO iz policije nije odgovarao a jedan je napravio nagodbu iako za takva dela ide robija a ne nagodba.
    Ni Stefanovic, ni Hrkqlovicka, ni Papic ama niko a bili su uvezani kao creva sa jednim jasnim ciljem da budu alfa i omega u drzavi.
    Ispada svi radili za Belivuka, a i kesu, ali NIKO NIJE KRIV. SIKTER BAGRO. Hapsite odgovorne iz drzave koji su sve pokrivali

  2. I bizon upregnut u skretanju pažnje sa predsednika. Sada je strašno što je iz tužilaštva dopušteno da izađe transkript Veljine izjave ali nije bilo strašno kada je tužilaštvo dozvolilo da Vučić i Vulin objavljuju snimke i ostala saznanja istrage. Vučićević malo kasni sa objavom da je to pokušaj državnog udara u režiji Đilasa i Marinike.

  3. Samim tim sto si rekao da je iz tuzilastva izaslo a ne „novine izmislile“ potvrdjujes verodostojnost iskaza !!!!!
    Pitam se da li ima nekog u Srbiji i sire da mu nije jasno da je ova vlast bila u sprezu sa kriminalcima !!!

  4. Kada je u šumadiji otvarana firma za izradu „simens“ tramvaja,ko je vršio obezbeđenje državnom vrhu.

  5. Nekada su ljudi poput ovog pili vruce pivo ispred prodavnice. Sada „apse“ i vode drzavu

  6. Pa šta radi BIA,unutrašnja kontrola?Ili ne rade svoj posao ili su sve znali.U svakom slučaju razlaz.A vi ste sve aminovali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.