Đukanović: Svakog Srbina gledam kao na najboljeg Crnogorca

Ostavite komentar


  1. Cetinjski manastir po njemu pripada prestonici i ateistima!? SPC pokušava da ga „ukrade“ od pravog vlasnika koji je ginuo pre 500 godina za praznu zemlju na kojoj je naknadno izgrađen manastir ili su jurišali poput komita i zauzeli zemlju na kojoj je bio manastir? Ne znam šta on to spominje 40% vakcinisanih i 8 miliona obolelih u Africi. Potpuna nebuloza, kao Bajden da govori. On ima ideju da manastir stavi na raspolaganje svim pravoslavnim vernicima, a raspopa Miraša da postavi za stečajnog upravnika do likvidacije, tj. dok vernici ne odustanu od vere. A Veljović nije zapalio žito, ovaj gume i organizovao kamenovanje policije sa ciljem da se probije obruč i juriša na manastir. To su organizovali predsednik Milo i vojvoda Nenad. Sve je zabrljala policija, tj. Krivokapić koji u 4 ujutro usnio da sjedi uz Njegoša i da mu ovaj prigovara o kuraži i da bez toga ako si u pravu nema pobede. Suzavac i juriš policije naterao je kreatore u bekstvo, do neke krčme na periferiji, koja ako nema viski bar ima drenovu lozu za spiranje žuči.

  2. Nikad im dosta vladavine. I bre zar ti nije dosta više? „Velikosrpske bla, bla…“ šta je on smislio jer mu malo 30 godina vladanja. Da se čoveku zgadi život od ovih vladara kod nas.

  3. Djukanović se pravi mudriji od P. P. NJegoša koji reče: CRNOGORCI SU NAJVEĆI SRBI

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.