Đukić Dejanović: Dačića za novog premijera, prošlo je vreme rata između partizana i četnika

Ostavite komentar


  1. Koji su rezultati rada tog buduceg premijera za 35 godina bavljenja politikom !!!!! Kako vas nije sramota da tako nesto javno kazete…

  2. Nije Slavici Djukic Dejanovic toliko stalo da Ivica Dacic bude Premijer koliko da joj ako postane dodeli u tom slucaju funkciju jer su ona i nekoliko Dacicevih bliskih prijatelja navikli da setaju sa funkcije na funkciju pa sto ne bi ona opet bila na nekoj funkciji.

  3. Potpisao je briselski sporazum i pokazao svu politikantsku naivnost i izdaju nacionalnih interesa zajedno sa SNS klanom.Licne simpatije ostavite za po kuci.

  4. Dosta,breeee!I vasem pokojnom Slobi ste dozlogrdili.Sram vas bilo,crveno-crna kradikalska bando!Pustite Srbiju da dise.

  5. Sadašnje rukovodstvo SPS spremno je da bude u koaliciji i sa crnim djavolom samo da ova vrhuška sa Ivicom Dačićem i nekoliko njegovih poltrona koji se godinama /preko 30 godina/ rotiraju s jednog na drugo mesto, a Srbija sve manja i manja. Ako ovako nastave ne gine nam Beogradski pašaluk.

  6. Idute kuci, Slavice, jer vi nikada i nizakoga niste nista ucinili, niti vas ro zanima. Ovde ljudi nemaju posla ni plsta, ni prihoda za zivot, tako ste sve uništili.

  7. Bevudim nista novo od kada su u vladi zadnje dve decenije jedni te isti samo menjaju funkcije sa njihovom dosadasnjom politikom ostadosmo bez Kosova,da lu Vi mislite da je narodu malo rativanja od 90 godina naovamo bama trebaju politicari koji imaju tezinu izgovorene reci a ne price iz proslosti mi smo se davno naslusali bajki treba nam stvarni svet i zivot ne prezivljavanje od danas do sutra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.