Dolovac: Demonstranti upotrebili silu protiv vlasti Srbije, reagovanje bilo u skladu sa zakonom

Ostavite komentar


  1. Da li to reagovanje policije koje se karakterise da je „u skladu sa zakonom“ ukljucuje i divljacko prebijanje ljudi koji su na zemlji ili mirno sede na klupi?

  2. Dobro je, živa je. Bio sam uplašen da je otišla sa lica zemlje koliko se nije mešala u svoj posao.

  3. Naročito je bio agresivan onaj onesvešćeni demonstrant na Terazijama koga su naknadno šutirali svi policajci koji su pored njega prolazili. Ili autistični mladić na biciklu u Novom Sadu. A ko je bio demonstrant ispred Skupštine Srbije, koji je prvo gađao policiju, a malo kasnije klečao na vratu demonstrantu dok mu je stavljao lisice.

  4. Ova izjava kao da je napisana uz pomoć nekog udžbenika za ONO i DSZ s početka osamdesetih, poglavlje o specijalnom ratu i subverzivno-podrivačkoj delatnosti stranih i unutrašnjih neprijatelja. Da li za svo ovo vreme ona nije umela da smisli ništa pametnije?

  5. U muzeju voštanih figura treba obezbediti posebno počasno mesto za ovu gospođu sa pločicom „Budite sigurni da pritisci nemaju uticaj na moj rad“.
    Ona prihvata samo jednu vrstu pritisaka, a istina nju ne interesuje.

    1. Doći će dan kada će se mnogi stideti svojih “ činjenja“ i „nečinjenja“,samo polako,ničija nije gorela do zore…

  6. Dopustite mi da vam kazem da vi vas posao, gospodjo ne radite u opste ili ga rsdite za korist A .vucica i njegovih causa. Dobro znate da mi znamo da to radite o trosku svih nas gradjana Srbije. Prava adresa za pobunu ste vi i vasa kacelarija a ne Vucic. Kad bi na vasem mestu radio pravi tuzilac Vucic bi vec odavno pao zbog kriminala, dakle bio bi vec uhvacen, ovako vi ste obesmislili svaki pokusaj da se on i njegovi causi privedu pravdi. Nemoguce je pomisliti da ne dobijate nista vise osim plate. Mislim nesto jos povrh, kao nagradu. Bezbeli ste to zsluzili. Ozbiljna osoba na vasem mestu bi se malo stidela i nigde iz kuce nebi izlazila Vi ste placeni da regujete na sve sumnje i nepocinstva svih nas a narocito nepocinstva vlasti. Zar nemozete cist slucaj Aleksandra Obradovica iz Krusika da pomerite napred ili nazad, sram vas bilo. Sta cete narodu da kazete kad ovi padnu. Necete vi narodu nista reci vec novom pravom tuziocu. Ako se to ne dogodi onda je pravda da nas ovde ne bude.

  7. Zazo, ne znam da li he prebijanje autisticnog decaka koji vozi bicikl bas bilo po zakonu…. Kako je krenula ona ce da tvrdi da je i ono lomljenje ruku u Novom Sadu bilo po zakonu

  8. Zagorka Dolovac je sramota Srbije. Kakva to mentalna struktura mora biti da ima smelosti da se posle svega oglasi. Ta osoba zaslužuje samo jedno: FUJ TO!

  9. Gospodjo Tuzilac, obratila sam li licno Vama sa molbom da u skladu sa clanom 21. Zakona o javnom tuzilastvu nacinite uvid u predmet 464/16 koji se vodi u VJT Novi Sad. Nista niste preduzeli, a prijavila sam:
    1.Da je u VJT i AJT Novi sad prekrsen clan 32.stav 1. Ustava;
    2. Da je prekrseno 10 clanova ZKP;
    3.Da je ZVJT vestacila medicinsku dokumentaciju, a lekarima je nalozila da vestace pravna pitanja;
    4. Da je izvrsena zamena Nalaza i Misljenja SMO iz Nisa broj:14-2779 od 4.4.2018 godine koji je pruzio osnov za sumnju na krivicno delo nesavesnog lecenja;
    5. Da je AJT Novi Sad odustalo od Obaveznog uputstva kojim bi se doslo do osnovane sumnje;
    Da li to smatrate za zakonit rad Tuzilastva. Koruptivnim radnjama je opstruisan krivicni postupak i sprecena je istraga za sumnje na krivicno delo nesavesnog lecenja. Sta je trebalo jos da se dogodi , da bi Vi imali razlog za kontrolu rada organa tuzilastva u Novom Sadu.
    Slavica Dokmanovic, dipl.pravnik u penziji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.