Dragan Bjelogrlić: Sam svoj majstor

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Dobro napisano, jer su pokusali da omalovaze Bjelu profesionalno, ali to ne prolazi pored ovih argumenata i neoborivih činjenica, a za ostalo bas se i ne zna puno ko je koga pesnicio recima ili pesnicom.Setimo se stih : ubi me prejaka reč!!!!

  2. Pa pošto je on Bela, zaslužan i neukaljan verovatno može pijan da mlati ljude po kafanama. A i prilično je bogat za naše prilike,ali on je Bela. Ponašanje je za osudu, bez obzira što je ON Bela. Sve mu je dopušteno.

  3. Svaki filmski radnik može da posvedoči o ponašanju Bjelogrlića na snimanjima. Tu ne pomažu ni ovakvi tekstovi

  4. Skandal! Vrlo pristrasan i neobičan tekst za jedne ugledne novine kao što je Danas. Umesto da osudite svaki vid nasilja, vi ga odobravate i na neki način još više ga podstičete, a usput želite da vam verujemo da niste pristrasne novine. Svaka čast za Bjelogrlićev profesionalni rad, ali ovde je u pitanju njegovo nasilničko ponašanje i prebijanje kolege reditelja, koji ga je čak optužio da je probao da ga podmiti. Još jedan dokaz da Srbiji još uvek nije mesto u savremenom svetu. Ako je Bjelogrlić srpska elita i s obzirom da je akademski obrazovan; to znači i da je društveno odgovoran. Nema nikakve razlike između šerijatskog zakona i balkanskih pravila. Bjelogrlić je zauvek zatvorio vrata u savremenom društvu, a sebe obeležio kao nasilnika i nekoga od koga se treba sklanjati. Verujem da će mu zabraniti i ulazak u Ameriku jer je Predrag Antonijević američki gradjanin.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.