Dragan Đilas pozvao RTS da u Dnevniku 2 objavi ceo tekst rezolucije Evropskog parlamenta

Ostavite komentar


  1. Ako RTS u celestial neobjavi rezoluciju EP I neorganizuje panel debate sa nosiocima lista,gradjani treba da prestanu sa placanjem struje dok se stackable RTSa neukine. Debatu ili panel treba da prenose mediji koji su prenosili Predsednjika Vucica kada je govorio o skoku u buducnost,znaci mediji sa nacionalnom gledanosti I 48 mreza

  2. Narod treba da zna istinu medije su narodne svi plaćamo pretplatu ja plaćam tri pretplate izasluzujem. Istinu neplacaju samo naprednjaci.ja nisam clan ni jedne političke stranke.ali vladajuća stranka je prekršila sve mere .ovo je zlo nevidjeno.

  3. Tel rts.treba da prenosi istinu građanima srbije svi smo mi isti i plaćamo pretplatu. A ne samo sta kažu naprednjaci i njihovi simpatizeri. Dosta vise ispiranje mozga.

  4. Čisto sumnjam ….ovi ni crtane ne puštaju kamo još ovakve ozbiljne teme ….po njima izbori najčistiji u posljednjih 13 godina i fertih

Ostavite komentar


Društvo

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola 8

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa generalnim sekretarom Interpola Jirgenom Štokom, koji je predočio da je Srbija u ovoj međunarodnoj policijskoj organizaciji prepoznata kao lider u saradnji i dobar primer po svim elementima rada Interpola, saopšteno je resornog ministarstva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.