Stanje medija na Kosovu bolje nego u drugim državama Zapadnog Balkana

Urednici i novinari iz Prištine govore za Danas o tome kakvo je stanje u medijima

Ostavite komentar


  1. To je normalno, jer za razliku od medija u Srbiji, BiH, Hrvatskoj…mediji na Kosovu i Metohiji sprovode jedinstvenu politiku svog rukovodstva i zato nema trvenja i neslaganja međusobno.

  2. Da, slobodu izrazavanja velikoalbanskih, nacional-sovinistickih ciljeva. Da li u „drzavi kosova“ postoji i jedan medij koji bi bio protiv „nezavisnosti“, koji bi napisao i jedan red o albanskim zlocinima ili o tome kako su Albanci postali vecina na Kosovu? Ne postoji. Strasno je u kojoj su meri Albanci sa Kosova samozaljubljeni i zaslepljeni i pocinje da zasmejava ta njihova potreba da se samoproglasavaju za najbolje u svim oblastima.

Ostavite komentar


Druga strana Kosova

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.