Država žmuri pred nasilnicima

* Vlast bez odgovora zašto se nasilniku dozvoljava da viđa decu
Učestalo porodično nasilje u kojima stradaju žene i deca, brojni sistemski propusti

Ostavite komentar


  1. Ne žmuri nego ih štiti. Koliko puta smo čuli d aministarstvo vraća siledžije u škole iz kojih mogu d aodu samo ako sami žele dok njihove žrtve savetuju se se prepišu?

  2. U tekstu piše : Loša koordinacija pravosudnih organa, policije i …….. Ne , nije tačno . Koordinacija svih kriminalnih institucija počevši od AVAV bande i podzemlja je sve bolja i bolja i ubrzano radi ( dali namerno ili iz histeričnih samo njima znanih pobuda )na nestanku Srbalja. Ko doživi stotu …videće.

  3. Kao I obično političari "jvataju" poebe pričajući svašta. G-din Živković, gospođa Tripić, su imali sa saradnicima priliku da urade mnogo toga ali im valjda g-din Tadić nije dopustio. Da je I da ima dobre volje davno bi se pažljivo čule price žena o svakovrsnom paklu kod kuće I u institucijama..Ali kod nas je uvek "e sad ćemo".. Ne verujem im, a u konkretnom slučaju treba videti sve od Centra, policije, vrtića, nezavisnih institucija kao primer šta je ko uradio u okviru sopstvenih ovlašćenja.Samo tako, otvoreno, preuzimanjem dela odgovornosti za učinjeno ili propušteno možemo napred…

  4. Država žmuri pred mnogim stvarima i prema starim i nemoćnim i prema zaposlenima ali i prema nezaposlenima i prema invalidima i prema životinjama tako da ispada da je u Državi Srbiji sve trulo… neka nam je bog upomoći..

  5. Sada će država garant otkinuti nekoga potpunog luzera koji prvi naiđe.

  6. Bio sam posmatrac na sudjenju kada su siledjije u Beogradu osudjene uslovno zbog prebijanja i ubodne rane od 10 santimetara koja je nazvana posekotinom od strane suda.

  7. Ako AV zvanično izjavi da država nema snage da se obračuna sa huliganima i nasilnicima, onda ne treba da nas čude ovakvi svirepi zločini.

  8. Zdravo,
    Moje ime je ROBBI iz Cirebon Jawa Barat Indonezija, želio bih zahvaliti majci Alicia Radu da mi pomaže da dobijem dobar zajam nakon što sam puno patio u rukama lažnih internetskih zajmodavaca koji me vara da zaradim novac bez da mi ponudim zajam trebalo mi je zajam za zadnje 3 godine da bih započeo vlastiti posao u gradu Cirebonu gdje sam živio i padao sam u lažnu tvrtku u Turskoj koja me je varala i nije mi ponudila zajam. i jako sam frustriran jer sam izgubio sav svoj novac lažnoj tvrtki u Turskoj, jer dugujem toj banci i mojim prijateljima i nemam nikoga da trči, sve do jednog vjernika koji je moj prijatelj nazvao Siti Aminah nakon čitanja njezino svjedočenje o tome kako je dobila zajam od majke Alice Radu, pa sam se morao obratiti Siti Aminah i ona mi je rekla i uvjerila me da se obratim Majci Alicia Radu da je ona dobra majka i morala sam skupiti hrabrosti i kontaktirala sam majku Aliciju Radu i ja smo bili iznenađeni mojim kreditom koji je obrađen i odobren, a unutar 3 sata moj je kredit prebačen na moj račun i jako sam iznenađen što je to čudo i moram svjedočiti o dobrom djelu majke Alicije Radu
    pa bih savjetovao svima koji trebaju zajam da se obratite majci Alicia Radu e-mail: ([email protected]) i uvjeravam vas da ćete svjedočiti kao što sam učinio i možete me kontaktirati za više informacija o Majci Alicia Radu moju e-mail : ([email protected]) i još uvijek možete kontaktirati Siti Aminah koji me je upoznao majci Aliciu Radu e-mailom: ([email protected])
    neka Bog nastavi blagosloviti i ljubiti majku Aliciu Radu da promijeni svoj financijski život

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.