Državna funkcija za obračun sa kritičarima

* Lazarević: Većina policajaca ni ne čita saopštenja MUP-a
TRAGOM: Zvanična saopštenja Ministarstva unutrašnjih poslova često se koriste za napad na lica koja ukazuju na propuste u radu policije

Ostavite komentar


  1. Zivo me interesuje koje su kompetencije preporucile Biljanu Popovic Ivkovic za mesto drzavnog sekretara MUP. (osim sto je supruga perjanice SPS, 90-ih B. Ivkovica). Poznati novinar? Koliko je meni poznato ona je bila spiker. Ocigledno je da je spiker i ostala, prica ono sto joj ministar Doktor kaze a on pak prenosi ono sto najpametniji, najlepsi, najsposobniji srbin misli i kaze. Parodija od Drzave. Nazalost.

  2. SKANDALOZNO je JEDINO Što ove dve,,napreDNO naučene ,,dive,, NISU su imale,, prilike ,,da Nauče ŠTA JE OMBUNDSMAN, A,,retorika ,,je odavno,,usvojena,, i veoma Prepoznatljiva,,NIKLA,IZ,,SEMENKI ,,POSAĐENIH,,,PRVI PUT u Istoriji,,,Semenartsva,,,, I Ratarstva,, IM, U zemlji seljaka na brdovitom ,,Balkanu..,,Sreća,pa imamo ovakve,,nositeljke,,štafeta,, Politikanata i satlita Im da nas,,podsete,,Kako smo,,se Usrećili,,sa sadašnjim,,obrazovanim kadrom,,recikliranih,,,,spasilaca,,Srbije iz,,90tihi,,divota,,s,,kooperativiom sps exsrs ,sada sns i julpa smo svoje.vrsni endemski ,egezmpar,,za svet i ,,lider, ČAK I I ZA sev Koreju.U ovom,,slučju,,nek VAS DECA Priupitaju,.:.šta si Radila u vreme,,nesrećno sklopljenih okolnosti,,MAMA,,… .

  3. Za vašu informaciju Jana Ljubičić već odavno ima državnu fonkciju pa prema tome njenu izjavu ne treba vezati za njenu funkciju.

  4. Početkom septembra ove godine, profesora iz Kovačice koji je ukazivao na spregu nastavnika i lokalne vlasti, napala je i skoro ubila udarcima u glavu štanglom, grupa fantoma, pri čemu su mu obradili prste obe ruke. Kada se zbog toga podigla cela prosveta i narod, pošto je vest zapalila društvene mreže, naprednjaci su reagovali putem Ivkovićke, koja je na Pinku profesora uzbunjivača nazvala obmanjivačem jer je navodno u pitanju lični obračun, kako bi umirili javnost. Dva dana ni jedan tabloid ništa nije objavio, a onda kreću svi. Kako je policija došla do toga? Tako što su pitali žrtvenog jarca koji se izjasnio kao napadač koji je rekao da je bio samo on, poverovali zločincu od prve i javno izblatili čoveka?

  5. Bez suda i bez presude ne može s e niko u medijima osudjivati a ne mogu to činiti ni pojedinci, to je podmetamje i laž i zato treba svakog ko to iznosi tužiti sudu pa neka snosi odgovornost .

  6. "postupak kontrole policije iz Novog Pazara koja je odbila da izvrši sudsku odluku i sruši nelegalno izgrađen objekat"
    Koliko je meni poznato, a radim duže od DESET godina u pravosuđu, policija NIJE zadužena da išta ruši ili gradi na osnovu sudskih odluka. Radove izvodi građevinska firma angažovana od strane ili države ili poverioca, a posao policije je da obezbeđuje. Tako ovi navodi gore su neistiniti i nisu u skladu sa zakonom. Lako je proveriti Zakone, samo treba sesti i pročitati ih.

  7. Jeste posao policije je da stiti fantone.da boje ljude na pijacama.vodireljka da radi na slater policije,jer se udala…tako je to normalno,naucno..doktorski,tmguziski

  8. Da nije skandalozno skandalozno jeste. Sasa Jankovic je zloupotrebio funkciju ZASTITNIKA GRADJANA tako sto je se zahvalio na podrsci nekim umetnicima, ili kako oni sebe vole da nazivaju "javnim licnostima", na internet stranici ZASTITNIKA GRADJANA. Njegova zahvalnost Djuru, Peru, Janku i Marku ne podleze pod radni zadatak, vec privatnu poruku. A da zaboravimo sto svakog dana Twittuje do besvesti i za vreme radnog vremena politickum porukama pokusava da narodu soli pamet. Bode u oci i Jankovicevo naredjenje da policija rusi Zukorlicu nelegalni objekat. Kad je i gde sta policija srusila? Njen posao je da obezbedjuje rusenje i to kad se stvore uslovi i po proceni nadleznog lica, a ne po naredjenju Sase Jankovica. Poznato je da je Jankovic u N. pazar iso radi politicke promocije, zato i luta po Srbiji skupljajuci jevtine politicke poene. Poznato je da policija ima u svakoj policijskoj stanici najmanje cetiri sindikalne podruznice i da policijski sindikat nije jedan za celokupnu policiju, vec ih ima desetak, e sad nabijte rogove u vrecu. Protesti vojske i policije. Boze, pa vrapci na grani znaju da je to cis politicki proces, jos kad im se pridruze penzionisani generali, smeh do suza. Samo sto kod nas svako cudo traje dva dana.

  9. Samo mi jedno nije jasno – kada SNS smeni ili otera Jankovica, ko će onda da im bude dežurni krivac?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.