Državni obračun sa borcima protiv prinudnih iseljenja

Ostavite komentar


  1. Ma kakvo klasno raslojavanje, sve mora da pripadne SNS, fabrike , banje, rudnici, banke,infrastruktura ,nameska industrija i t d .Oni kao nosioci drzavne vlasti time raspolazu po svojoj volji kao interesna grupa.

    1. Eeeee, ceka nas trzisna utakmica… !! Policija , po definiciji , i cuva postojeci sistem, za razliku od milicija , koje ce vremenom ponici iz redova narodskih…Npr. Komunalna milicija…?? Toliko o trzisnom fasizmu…za Danas…

  2. Jasno je da se radi o sprezi kriminalaca pri čemu je nekima od njih država dala legitimaciju.
    Ovo je sa sociološkog aspekta još jedan doprinos vlasti iseljavanju iz Srbije.Koji mladi čovek je spreman da rizikuje bezakonje sutra na svojoj koži u Državi u kojoj vrlo lako možeš biti žrtva organizovane prevare.

  3. Sila, otimačina, batinanje, zatvor… Osnovni način odnosa prvorođenog prema sitnoj boraniji! A za to vreme na njegovim televizijama onaj iritirajući kvazi-svetački izraz lica lica pitomog lika koji se „raspade od brige za narod“! Nije vođa slep, kao kod Domanovića, stado je totalno obnevidelo!

  4. Izabacivanje ljudi iz stana na ulicu zbog neplacene kirije ili nekog duga ne moze se nicim opravdati…zar je kriv stanar sto nije platio kiriju a platu nije primio godinu dana iako radi…prema vlasniku koji ne isplacuje plate drzava nista ne preduzima ali zato ljude koji zbog toga ne mogu da plate svoje obaveze ekspresno izbacuje…a svi vidima da je u pitanju otimacina?

  5. Srbija. Evropska zemlja sa zvanicno najvecim materijalnim razlikama u drustvu. Cestitam!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.