DS: Država otela penzionerima više od milijardu evra

Ostavite komentar


  1. Kakvi su ovo naslovi, ja sam penzioner i niko mi ništa nije oteo i to je najmanje što sam za svoju zemlju mogao da učinim, trebalo bi da naučite nešto od nas starijih, materijalno je ništa, to je prolazno. Čime ćete se v sutra upisati u večnost!

    1. @Borislav Popov
      Postovani gospodine, potpuno se slazem sa vama. Nema vise patriotizma i razmisljanja o buducim generacijama, zivi se sad za sad a za buduce generacije niko ne brine!

  2. Penzioneri jesu podneli najveci teret reformi, ali su svesni da nije bilo tih reformi drzava bi bankrotirala. Do te situacije je doslo zbog rada demokratske vlasti.

  3. Opozicija je smešna. Svi se sećamo kada su nerealno povećavali penzije pred izbore i povećavali državni dug.

  4. Nista ne valja u ovoj drzavi nesto moramo pod hitno menjati, jedino mi se svidja ovo otvaranje zatvora u Pancevu. Nama vise nisu potrebni fakulteti kda Vucic dovodi investgitore za motanje kablova, nama trebaju zatvori da smestimo ove lopove gde im je mesto.

  5. Svaka čast gospodo demokrate samo mislim da vam pamćenje kratko doseže. Da li ste to vi te iste demokrate čija je administracija gospodina Šutanovca u vreme dok je bio ministar nezakonito zakinuo vojne penzionere pa je to sadašnja vlast morala da vrati? Ili se ja to možda varam?

  6. Javili se ovi koji su pred kraj svog mandata 2012 kada ih je narod oterao sa vlasti morali da se zaduzuju komercijalnim kreditima kod banaka da bih isplatili plate i penzije jer je u budzetu bili 0 para.A posto je u pitanju nekakav „savet penzionera“ moze im se oprostiti zbog dozivljene amnezije.

  7. Mislim da „pametnjakovici“ iz DS-a nemaju nikakvo pravo ,da se ovim pitanjem bave na ovakav nacin,jer ne samo da su nas doveli do propasti za vreme njihove vladavine,vec su i svoju stranku doveli do propasti !Zato gospodo iz DS-a,dobijate veliku jedinicu iz matematike ,bez mogucnosti da je popravite,jer nam takve neznalice nisu potrebne!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.