Dua Lipa: Pevačica sa mapom

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Neka odslusa pesmu „Oj Srbijo Bozji dome“ pa neka da svoje „strucno“misljenje ,bas me zanima.

  2. Glavni problem našeg brdovitog Balkana, a i šire, je u tome, što svaki narod ima nekakvo svoje “Načertanije.“

    1. Baš tako. I svako to „načertanije“, koliko god da ih ima a ima ih ihaha, je „apsolutno istinito“. Zasto? Pa zato jer je „naše“. Rat je naša sudbina jer smo je sami izabrali.

    2. Ne brini g. Božiću, od mržnje prema Srbima niko nije umro. Slobodno seji mržnju. Valjda će neki prijatelj, ako ga imaš, da ti kaže kako to nije zdravo. O neznanju ne bih. Kažu da je lakše razbiti atom nego predrasude i šovinizam.

  3. Ne zna jadna u sta se uhvatila! Kosovo je zeljeno a Palestina ne! Od koga? Pa od velikih sila i nista drugo! A price o dmeokratiji su samo sminka kao i ona na njenom licu i kosi! Odrasce, nadam se, pa ce dobiti siri pogled na svet!

  4. Koga briga šta piše po Tviteru neka tamo pevaljka? Zašto se ovakvim trivijalnostima pridaje toliki publicitet?

    1. Zato što vlast (crveno-crna koalicija) 30 g živi od teorije zavere.
      Ps. A u realnosti ta „naša“ elita nije bila u stanju da stvori državu u kojoj bi se i kosovari smatrali ravnopravnim građanima te dražve…oni (a o tome najbolje svedoči Vlasi) kada se raspadala YU nisu tražili državu Kosovo.)…Ta je naša elita ratujući rasterala sve od nas pa i kosovare….a sada ih posle kapitulacije u Kumanovu 1999 i nepriznavanja ratnog poraza GURA U VELIKU ALBANIJU.

      1. @katica

        Izlizano lupetanje. Albanci su odmah posle sukoba na Kosovu zapoceli rat i u Makedoniji sa ciljem da i tamo otkinu deo drzave i samoproglase albansku teritoriju, da nije i za to kriva Srbija, „crveno-crna koalicija“, „srpska elita“ i ostalo bla, bla, bla? Na zastavi kojom mase ova pevacica su ucrtane teritorije Grcke, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Opet Srbi krivi? Dosta vise…

      2. Vi ste, Katica, potpuno u pravu. Crveno-crna koalicija je verovatno potplatila tu pevačicu, koju prati 50 MILIONA ljudi, da širi šovinizam i zločinačku ideologiju preko interneta kako bi Vlada Srbije skrenula pažnju sa teških ekonomskih problema. Genijalan zaključak! Kako se to neko nije ranije setio.

      3. Zavidim Vam na neobaveštenosti, na neznanju i, moram biti iskren, na neverovatnoj gluposti. Za razliku od autohtonosti koju pominje ova Dua Lipa, Vaša glupost je zaista jedinstvena.

      4. @Katica
        Upravo tako! 30 i više godina smo taoci korupirano-kriminalno-ratnoprofiterske vladavine postkomunista i nazovi demokrata koji će zarad svojih punih džepova gurnuti sopstveni narod u rat i izolaciju od ostatka sveta. 30 i više godina živimo u vakuumu jer smo suviše ponosni da priznamo da smo izgubili ratove a sa njima i teritorije!

        1. @Janko

          Koje prizemno botovanje. Gde si zavrsio kurs, kod S. Biserko ili kod Tacija?

  5. Radi ono što joj kažu zapadne sile, promoviše veliku Albaniju. Kada su Srbima kazali da stvaraju veliku Srbiju, naši vladari, stvarali države Slovencima, Hrvatima, Makedoncima, Albancima. Vodili Srbe da ginu i da se smanjuju od Đevđelije, Triglava, Trsta i Klagenfurta.

  6. mi Albanci smo odrasli slusajuci Nedu Ukraden, Sneki, Brenu, Draganu Mirkovic, itd. Priznamo. Ali svako treba da postuje svoj narod. Dua Lipa i Rita Ora su najpoznatije pevacice. Ako bi srbi imali nesto slicno, uracili bi svasta da promovisu svoju zemlju kao sto sada koriste Djokovica

    1. Nismo primetili da Djokovic ide okolo sa sovinistickom „zastavom“ na kojoj se svojata pola Balkana kao sto to rade ove pevacice. Djokovic moze da gostuje u okolnim drzavama, dok Rita Ora i Dua Lipa zbog svog velikoalbanskog sovinizma ne mogu ni u Srbiju, ni u Grcku, ni u Makedoniju ni u Crnu Goru. Mahanje velikoalbanskim zastavama u kojima se svojataju tudje teritorije nije promovisanje sopstvene zemlje nego palanacki sovinizam, ocigledno da ni zivot u Londonu nije pomogao tim pevacicama da se izvuku iz balkanskog primitivizma i blata.

  7. Ona je oduvek jedan od najvećih boraca za nezavisno Kosovo i Veliku Albaniju, takođe i veliki srbomrzac…Meni nisu jasni da je toliko forsiraju na radio stanicama. A takođe mi je čudno da to tek sad objavljuju…

Ostavite komentar


Društvo

Vučić: U Kini će studirati 300 mladih iz Srbije 7

Vučić: U Kini će studirati 300 mladih iz Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Kina omogućiti da u toj zemlji studira 300 mladih iz Srbije koji će tako moći da nauče o kineskoj kulturi i radnoj etici, i da će biti oni biti most između dve zemlje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.