Dunja Mijatović: Borba majki Srebrenice za pravdu treba da nas sve inspiriše

Ostavite komentar

  1. Evo,ta borba je inspirisala srpske majke da postave slike svoje ubijene dece pored puta,za cija ubistva niko nije odgovarao. Te iste srpske majke takodje traze da se i ovaj zlocin proglasi genicidom.

  2. I sad neko ocekuje da postujem politicku organizaciju ‘majke Srebrenice’, koja velica ratnog zlocinca Nasera Orica.

  3. Istorija će polako ali sigurno pokazati pravu istinu o izmišljenom genocidu. Ova višegodišnja histerija ne može sahraniti istinu o najvećoj prevari i izmišljotini građanskog rata u SFRJ.

  4. Gospođa Mijatović ima saosećanje prema majkama Srebrnice gde nije bilo ubijenih ni majki, ni dece, ni deda o baba, ali zaboravlja na trogodišnje zločine Orića i njegovih jedinica kada su ubijani redom od deda do dece i sve stoke do kokoški! To nije bio genocid, a zločin streljanja vojnih zarobljenika nije samo zločin već genocid! Ko je ovde glup i lud? I na tom prostoru je bilo 3.500 žrtava poginulih i streljanih zajedno, a ostalo do navedenih 8.000 je naknadno donešeno iz cele Bosne, što je Grajf i dokumentovao!

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.