Medijametar: Duplo više negativnih tekstova o Vučiću, nego pozitivnih

Ostavite komentar


  1. Kao sto postoje novinari i „novinari“, tako postoje i politicki analiticari i „analiticari“. U ove druge spada i gdin Vik Stankovic, covek koji vec godinama i svojim „analizama“ brani Vucica i njegovu vlast. Iako pokusava da se prikaze kao nepristrasan, ne moze da odoli. Dakle Pecat je delimicno?! kritican prema Vucicu. „NIN i Vreme kritkuju vlast za nedostatak demokratičnosti i neprihvatanje vladavine prava, i pokušavaju da začine svoje pisanje bombastičnim senzacionalističkim naslovima vezanim za afere u vezi sa doktoratom Siniše Malog, rekonstrukcijom Trga Republike i Krušikom“. Dakle vlast je, sudeci po „analiticaru“ demokraticna i u Srbiji imamo vladavinu prava, a BOMBASTICNA je afera sa dokazanim plagijatom Sinise Malog, i senzacionalisticka je vest da penzionisani tata ministra policije prodaje oruzje!! „Ocenjeno je i da se nastavlja trend da broj negativnih tekstova o predsedniku Srbije premašuje broj pozitivnih, pa je zabeleženo dvostruko veći broj negativnih tekstova na naslovnicama dnevnih novina napisan o Aleksandru Vučiću u odnosu na pozitivne, navodi se u zaključcima Mediametra.“ E ovo je vec previse. ZASTO nije naveo u kojim to medijima jer cak i u Danasu to nije slucaj.

    1. Niste pročitali do kraja ali ste se već iznervirali zbog istine .
      „Analizirani su tekstovi sa naslovnih strana dnevnih novina Politika, Večernje novosti, Blic, Danas, Kurur, Alo! i Informer, a obuohvaćeni su i nedeljnici Vreme, NIN, Novi Magazin, Ekspres, Nedeljnik i Pečat.“

  2. Toliko o slobodi štampe u nas. Kamo cenzura kako kukaju nazovi opozicionari.
    Ne bi oni izašli na izbore da odmere snage ni da im plate. Mada kada razmislim.

  3. „Politički analitičar Dejan Vuk Stanković“

    Dotle sam čitao… Lepo mu je jednom Jovo Bakič spustio – „gospodine Vučić Stankoviću“. Toliko…

  4. Ko je bre ovaj lik, nazovi “analitičar“? On je deo propagandne mašinerije SNS. Neobjektivan, pristrasan, sa vrlo površnim analizama iz kojih se uvek zaključuje da je siroti režim ugrožen od bahate opozicije! Strašno.

    1. AV av analiticar. A i “ Danas“ svasta objavljuje. Prepustite „analiticara“ i slicne informeru, pinku, kuriru….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.