Dušan Janjić: Rezultati lokalnih izbora na Kosovu očekivani jer imaju višestranačje

Ostavite komentar


  1. Mislim da je odlično što Srbi na Kosovu i Metohiji imaju zajedničku listu jer na tom prostoru nema „Demokratije“ nego je u pitanju preživljavanje a to što Janjić hvali Prištinu je dokaz da nije svim Srbima glavni grad Beograd i da za razliku od Albanaca on to sme da kaže a oni ne smeju ni da pomisle drugačije. Dakle među Srbima je demokratija na mnogo većem nivou ali ne mogu svi da budu na vlasti nego samo najbolji a Janjić to sigurno nije jer je imao partiju koja mu je propala.

  2. Gosp.Janjic kod mene uvek izaziva podozrenje i oprez, njegovo poznavanje KIM je bolje od vizija Baba Vange, a sa njom se nije dalo zezati!?

    E sad kolika mu je plata u ovoj NVO, i ko mu pomaze da stvori misljenje….>___ „Forum za etničke odnose (FER) nastaje 1989. godine kao mreža od preko sto eksperata iz regiona, Evrope i Sjedinjenih Američkih Država.“____

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.