Dveri: Uvođenjem kovid propusnica Krizni štab i Vlada Srbije diskriminišu skoro polovinu građana Srbije

Ostavite komentar


  1. Nisam ni u ludilu mogao da pomislim da ću se ikada složiti sa Obradovićem! Ali potpisujem svaku njegovu reč!

  2. Svi govore kao krši ustav, a niko neće da kaže koji tačno član i gde tačno piše u ustavu da je ovo neustavno.

  3. Ne mešajte kovid i politiku.., sigurno će mutirati u APOKALIPTIČKI SOJ !!!

  4. Onda svi clanovi Dveri sa tobom na celu u skafandere i da volontirate u crvenim zonama bolnica!

  5. Nije zabeleženo da se Dverjani organizovano bore za ljudske živote u bolnicama. Partija k’o partija, ne pita za ljudske glave, ali pita zafotelje.

  6. Podela na vakcinisane i nevakcinisane građane nam je, u konkretnoj situaciji, krajnje potrebna.

  7. Evo ja odlucujem da necu da me neko zarazi u na poslu,u prevozu,pozoristu,trznom centru,restoranu….Imam li prava na to?Svasta.Primitivizam.

  8. A ta „skoro polovina gradjana“ ne diskriminise i zivotno ne ugrozava onu ostalu malo vecu grupu gradjana?
    Bas demokratski, solidarno i u hriscanskom maniru. Ovakvi koji misle samo na sebe
    ne zele dobro narodu.

  9. Onaj ko je u stanju da vrši diskriminaciju pokazuje svoj deficit inteligencije! Nedostatak inteligencije je najopasniji virus! Da li postoji vakcina za to?

  10. Krizni stab i vlada Srbije obezbedili su vakcine za sve gradjane Srbije, a polovina koja bira da se ne vakcinise neka ostane dosledna svom izboru pa neka ne ide ni u kafanu, utakmicu, pozoriste, svadbu, trzni centar… jer sve je stvar licnog izbora i gradjanskih prava…

  11. Stvarno ne mogu mnoge da shvatim.Kad su uvodjene mere,zabrana okupljanja i mnoge druge bili ste protiv.Kad je poceo da raste broj zarazenih isti ti pitaju zasto krizni stab ne uvodi mere.Sta reci?

  12. Da, a Ustav se ne krsi ako nije propisana obavezna mera vakcinacije u slucaju zarazne bolesti? Kao i za ostale vakcine, ni ova nije presigurna, ali niko se nije tako bunio kada su deca primala MMR vakcine i ona je bila obavezna. Jos jedna divna logicnost ogleda se u tome da se smatra krsenjem licnih prava da se zna tacno ko je zarazen, jer se navodno radi o zastiti podataka o licnosti. Zastiti podataka o licnosti??? u slucaju zarazne bolesti. Otkad je to podatak koji se ne tice drugih.
    Gde ste novinari i pravnici, koje fakultete ste zavrsili.

  13. E ovo je neverovatno. Političari su zaista najgori među nama. Na izbore me ne mogu naterati ni puškom.

  14. Ne uvođenjem Kovid propusnica se diskriminiše druga polovina stanovništva, koja se vakcinisala i pokazala ličnu i kolektivnu odgovornost.
    Ipak si ti ograničenih intelektualnih i moralnih kapaciteta.

  15. Bas suprotno. Polovina koja nece da stane ovaj virus diskriminise nas. Mani se gluposti. Izgubio si moj glas zbog ovakvih izjava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.