EKO Smile lojalti program slavi jubilej i nagrađuje kupce za vernost 1Foto: Promo

EKO Smile program lojalnosti proslavlja svoj 10. rođendan uz neverovatno uzbudljive poklone i iznenađenja za verne kupce. Ovo nije samo još jedan rođendan, već prilika da svoje kupce nagradimo na poseban način. U okviru ovog jubileja, organizuje se nagradna igra, na svim EKO benzinskim stanicama, tokom koje će srećni dobitnici imati priliku da osvoje fantastične nagrade, među kojima su i ekskluzivni automobil PEUGEOT 408 i nezaboravno putovanje na Maldive za dve osobe!

Šta sve možete da osvojite?

Nagradna igra „10 godina putujemo zajedno“ traje od 3. jula do 16. avgusta i pružiće članovima EKO Smile kluba mogućnost da ostvare svoje snove i zapute se ka najpoznatijim turističkim destinacijama. Srećni dobitnici putovanja za Rim, Lisabon, Milano, Amsterdam, kao i Zlatibor, Kopaonik, Palić i Sokobanju su već izvučeni i pakuju kofere. Naredne nedelje imate priliku da osvojite putovanje u Atinu i Vrnjačku Banju (07. avgusta). A ostale su još dve nedelje do završetka nagradne igre, kada će biti izvučene glavne nagrade automobil PEUGEOT 408 i putovanje na Maldive (16. avgusta). Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na sajtu: www.ekoserbia.com ili pozivom na besplatni Call centar, na broj 0800 088 887.

Kako do nagrada?

Ako želite da okušate svoju sreću i učestvujete u nagradnoj igri, potrebno je da na bilo kojoj EKO benzinskoj stanici sipate 25 litara goriva i koristite svoju Smile karticu. Kupovinom premium goriva dobijate dvostruko veću šansu da osvojite neku od atraktivnih nagrada. Ako niste članovi EKO Smile kluba možete to postati na jednostavan način. Potrebno je samo da odvoje malo vremena da se prijave na nekoj od 57 EKO benzinskih stanica ili preko mobilne aplikacije i otvara im se širok spektar pogodnosti, uključujući i mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje neku od ovih fantastičnih nagrada. Iz nedelje u nedelju neko će se radovati osvojenom putovanju. Zašto da to ne budete Vi? Verujte u sebe, jer sreća prati hrabre.

Ko donosi sreću?

Sigurni smo da uvek navijate za srpske sportiste na važnim takmičenjima i radujete se njihovim uspesima. Zbog toga smo odlučili da srećne dobitnike nagrada izvlače srpski olimpijci. Oni su to prihvatili kao potvrdu našeg prijateljstva proizašlog iz dugogodišnjeg partnerstva sa Olimpijskim komitetom Srbije, sa kojim delimo iste vrednosti i zajedno radimo na razvoju sporta u Srbiji. A EKO Serbia će kao ponosni sponzor biti uz njih i tokom narednih Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

EKO Smile program – nastavak uzbudljivog putovanja

EKO Smile program lojalnosti je ključni deo naše poslovne strategije, osmišljen kako bismo nagrađivali naše verne kupce. Svakom kupovinom, članovi EKO Smile programa lojalnosti stiču bodove koje mogu zameniti za raznovrsne i vredne poklone. Tokom protekle decenije, zahvaljujući podršci naših partnera i poverenju vernih kupaca, EKO Smile je postao jedan od najuspešnijih programa ovog tipa na srpskom tržištu, okupivši više od 700.000 članova. Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali tokom ovog neverovatnog putovanja i pozivamo one koji još nisu deo EKO Smile programa da nam se pridruže i iskoriste sve pogodnosti koje su im na raspolaganju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.