Ekološki ustanak: Ako Vlada do sutra ne objavi dokumenta o Rio Tinto, radikalizacija protesta

Ostavite komentar


  1. Treba samo ekološki najboljim, Kinezima dozvoliti investicije. Poznato je da oni koriste kamilicu u eksploataciji, čuvena Vuhan tehnologija.

  2. Hoce opet da organizuju masovne proteste kao I zadnji put – vise desetina gradjana. Kad ce da prestanu da maltretiraju pristojna gradjane. Ako imaju suvise energije, ajd na poljanu nek se izduvaju.

  3. Lepo je jedan čovek koji je istrazi rekao da su Kinezi u stvari vlasnici Rio Tinta. Sve polako isplivava.

  4. Auuu Druže al si se ti preračunao nešto. Pa zar stvarno misliš da će neko pre trećeg aprila da uradi nešto za tebe? Na izbore druže pa pokaži snagu

  5. Druže, sad kad su Nemci, Portugalci, Finci i Česi počeli da eksploatišu litijum reci za koga radiš. Ko te od njih plaća da im ne pravimo konkurenciju?

  6. Ja Bogami ovaj put krećem da se ne vratim, ladna i prazna Božićna trpeza daje snagu Zmajeva. BOG VAM BIO UPOMOĆ

  7. Pozivaju mlade na ulice, a ulice mladima treba da sluze za setnju i kao put od kuce do skole i obrnuto.

  8. Neka oni radikalizuju proteste i neka maltretiraju pristojne gradjane ali sve to govori o njima o njihovim pravim namerama da se srusi srbija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.