Episkop Maksim: Vlast se obraća opoziciji jezikom Miloševića

Ostavite komentar


  1. Sa… Grigorijem ucestvovao u protestima devedesetih…. Hmmmnm… A za Patrijarha Pavla je izjava sramotna i blasfemicna. On je uvek bio uz normalnost i vecinu naroda a ovi to nisu, vec samo idu za svojim interesom. Bogu hvala nisu vecina u crkvi.

    1. Samo si teši da je većina u SPC uz ovu bahatu vlast i diktatora vučića.

      1. Nisu oni toliko uz ovakvu vlast koliko su protiv ovakve opozicije 🙂

      2. za ovu vlast mogu biti samo izdajnici, a ako se uplete i SPC, imali smo primer Stepinca…

    2. Овде он очигледно говори о подршци патријарха Павла студентима 1996. То је чињеница у којој нема ништа срамотно и бласфемично.

    3. Tako je !!! Patrijarh Pavle je bio uz normalnost ( budimo ljudi i ako smo Srbi).
      A ako neko ide za svojim interesom onda je to A.V. i kriminalna organizacija oko njega!!!! U pitanju je goli interes VUČIĆA. ,sve ostalo je zamajavanje naroda i spinovanje , a od tzv. brige za narod i sl. NEMA NIŠTA!!!

      1. Ako vi ne vidite razliku izmedjh ovih i onih protesta, onih koji su poput pok. Djindjica vodili one i ovih secikesa danas, ovih nakupaca u mantijama sto dele i okrecu kolac sa djordjevicem i pok. patrijarha, onda stvarno nema sta vise da vam se napise. To vam pisem i kao redovan ucesnik onih protesta, dok se Djido primera radi uclanio u ds tek nakon 5. oktobra. Mozda ste naprosto premladi, ali se mnogi kao i ja secaju i suzavca i barikada itd. itd.

  2. Nošenje mantije ne podrazumeva i ispravno mišljenje i tumačenje!!!!!. Ja se ne osećam ugroženo kao građanin ove zemlje, pa prema tome ne treba mi ničija zaštita. Tu dozu „trijumfalizma“ kako je nazivate i treba da nas raduje, jer od propale i opljačkane zemlje uzdigli smo se kao feliks i polako idemo na bolje, a neko je za to zaslužan, a oni koji su pokrali i opljačkali zemlju puneći milionima svoje džepove, ostali su na žalost nekažnjeni, pa se tako kočeprtaju, da opet dođu na vlast.

    1. Misliš uzdigla si se sa svojim predsednikom i lopovima oko njega, jer oni koji rade, ako uopšte rade, za 200 evra nemaju baš osećaj „uzdiglosti“

    2. Neka si se ti Saro uzdigla kao FELIKS!!!
      To mora da je od parizera !!!
      A oni koji su pokrali i opljačkali zemlju puneći milionima svoje džepove su i sada na vlasti zajedno sa preletačima i vama nepismenim botovima!!!

    3. Ovaj „feliks“ jos kad bi se umno i duhovno uzdigla bila bi savrsena? Po komentaru „feliks“ se uopste ne izdvaja i razlikuje iz plejadu budala i tupoglavaca?

    4. Glupi i nepismeni kakvi ste zajahali ste nasu grbacu pa mamuzate do iznemoglosti. Feliksu ni jedan.

  3. Bilo kako bilo, sadasnja SPC je kriminalna organizacija koja ne placa porez i kupa se u zlatu nemajuci stida da gologuzom narodu uzme i poslednji dinar kz ruke obecavajuci im zagrobni zivot na nebesima. Narod sve manje obrazovan i sve vise zatucan trazi spasenje od svakodnevnih nedaca pa makar on bio u vidu djindjuva koje crkva valja koje opet zavrsavaju u dzepovoma sve bogatijih popova.
    Bestidnici!

    1. Amsterdam. Nalupa ti tovar gluposti. Crkve nigde u svetu ne plaćaju porez. Niko ti ne može uzeti zadnji dinar kao država, crkvi daješ svojom voljom ako hoćeš. Relikvije takodje kupuješ ako hoćeš. Svako ima pravo na svoju zatucanost kao i ti. Najgora je zatucanost u aktuelnu vlast i trenutnog vodju AV.

      1. da je dobrovoljno. Postoji tarifa za „pruzene usluge“ i to tarifa, koju vernici placaju za vencanja, krstenja, svecenje vodice, opela. Sramota.

    2. Amsterdam, odavno neprocitah gluposti kao u tvom debilnom komentaru? Ako si bezboznik to znaci ogromna kolicina neznanja, lutanje u magli i laprdanje koje si izkazao? Budalama Bog ne zamera i ovako su u vlasti Lucifera?

  4. Hvala dragi vladiko Maksime. Jedva cekam da cujem sta ce sad AV da kaze. Ima nade za nas jos uvek.

  5. Hvala Bogu da se vladika Maksim oglasio. On je ucenik vladike Atanasija Jevtica i najbolji drug vladike Grigorija.On je buducnost nase crkve i najbolje sto imamo.Nije istina ono sto crveni vladika Bulovic pise kao poltron svake vlasti vec ovo sto govore Maxim i Grigorije.To je ono sto misli 99 posto naseg crkvenog naroda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.