Forum beogradskih gimnazija: Podrška zaposlenima i profesorima Filozofskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Sve po mojim predviđanjima.Služba je iskoristila aferu “Biblioteka“ 2001 godine “konsultantkinjama“ oprostiše način dolaska na fakultet i zauzimanje npr katedre za Istoriju uz pomoć policije i DSS-a.“Službi“ je samo bilo bitno da ne kreću protesti sa Filozofskog jer je u aferi likvidirana čuvena biblioteka za Stari Vek kabinet 559 gde je bio centar studentskog otpora protiv Miloševića.Usput su likvidirali i društvo:“Sveti Justin Filozof“.I pokojni moj profesor Vojin FDabić koji je baš sve predvideo od 1990 do danas mi je pričao to sve još koju godinu pre 05.10.2000.I rekao mi je 2001 da više nrema protesta sa Filozofskog.Ja sam rekao da će ipak kad tad studenti da se probude.I probudili su se.I svaki put su nas vođe izdale bar sam studentske sve lično poznavao.A bolje da nisam.

  2. Ко год је дао налог да се уграде чучавци је цивилизацијски изнад просека овде, јер су они много практичнији и чистији за употребу и одржавање у нашој култури. И јефтинији!
    На слици Ане Брнабић су изгледали одлично. Много боље од запрљаних, расклиманих и поломљених шоља без дасака, како клозети у Србији најчешће изгледају.
    Тако да је њен наступ био типичан наступ једног скоројевића без везе са стварношћу.
    Трагикомична Србија и њени трагикомични политичари.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.