Fudbalerima surduličke "Kolumbije" drugo mesto na finalnom turniru Sportskih igara mladih u Splitu 1Foto: Sportske igre mladih

Na finalnom turniru Koka-kola kupa u fudbalu, održanom u okviru Međunarodne završnice Sportskih igara mladih u Splitu, ekipa „Kolumbije“ iz Surdulice osvojila je drugo mesto.

Dečaci iz Surdulice u finalu su izgubili sa 0:2 od vršnjaka iz Bosne i Hercegovine, a utakmice i borbe za prvo mesto domogli su se pobedom nad ekipom iz Hrvatske.

Ekipa „Kolumbije“, koju čine članovi omladinskog pogona FK „Radnik“ iz Surdulice, poručila je da je ostao „žal za zlatom“, a da će sa takmičenja u Hrvatskoj pamtiti „druženje tokom boravka u Splitu i nova poznanstva“.

„Potrudili smo se da na terenu pokažemo fer-plej i da poštujemo protivnika. Svaki slobodan trenutak iskoristili smo za boravak na plaži i šetnju Splitom“, poručili su surdulički fudbaleri.

Sportske igre mladih svečano su zatvorene na splitskoj Rivi, u prisustvu svih učesnika Međunarodne završnice iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari