Gajić: Zagorka Dolovac je odgovorna za kriminalizaciju društva, ruga se građanima

Ostavite komentar


  1. Ne možeš godinu pandemije da uzimaškao neki reper da nešto u društvu ne valja, iako se slažem da mnogo toga ne valja. Sa druge strane, ako je dokaz da je društvo u lošem stanju to da ove godine nismo otvorili ni jedno poglavlje, a do sada smo svake godine otvarali neko, počev od 2014, zanima me mišljenje ovog gospodina šta o vlasti iz perioda 2000-2012 govori to da nisu ni pokrenuli pregovore za tih 12 godina.

  2. Verujem da će ova zadrigla bundeva odgovarati za sva svoja nečinjenja koja su uvela Srbiju u državu kriminala.

    1. U Srbiji niko ne smatra kriminalom bilo šta osim najtežih oblika fizičkog nasilja. Siguran sam da ti to odlično znaš ali te nije sramota da krivicu za to pripisuješ jednoj osobi i to na način koji je među civilizovanim ljudima na ivici krivičnog dela.

  3. Kažu Insituti po EU ropi da smo „zarobljena država“,
    svrstani u „izbornu autokratiju“,
    poslednji u regionu po demokratičnosti ,
    Srbija svrstana u zemlje koje su se u poslednjih deset godina najviše autokratizovale, …

    Zagorki Dolovac je sjajno.
    Dodješ na posao, popiješ kafu, dobiješ 400 000din. platu i – odeš kući.
    Dok i nju, po zakonu neminovnosti, ne izbace „močugom“.

  4. Gdja Dolovac ner shvata na kojoj funkciji se nalazi.Ona misli da je politicki komesar SNS–ke i Vulinovog vrhovnog komandanta.Nije ni svesna da ce u buducem drustvu biti osudjenja na dozivotni zatvor samo zato sto je kljuceve od Pravde bacila u rimski bunar na Kalemegdanu…..!

  5. Tako je, Zagorka Dolovac je jedan od ključnih delova mehanizma kriminalizovanja društva i uništavanja pravne države.
    Gospođa je tipičan (i odvratan) primer kako neko ko je potpuno nezasluženo postavljen na ključni položaj u državi svojim namernim nečinjenjem pravi strahovitu i nenadoknadivu štetu!
    Zato će ona biti jedan od prvih kandidata za lustraciju i krivičnu odgovornost zbog nečinjenja. Ako lustracije ikad bude…

  6. Z. Dolovac je teska sramota za profesiju kojom bi trebalo da se bavi. I necinjenje je vid cinjenja, pa je zato njena odgovornost za kriminalizaciju srpskog drustva nemerljiva. Nadajmo se da ce jednog dana odgovarati za to.

  7. Gotovo sve što Vučićev režim radi jeste ruganje građanima. Od postavljanja na odgovorne dužnosti (funkcije) osoba bez odgovarajućih kvalifikacija ili sa kupljenim diplomama, preko trovanja naroda “Informerom“, “Kurirom“, “Pinkom“, do neviđene pljačke na sve načine – od dogovorenih tendera sa “naduvanim“ cenama do megalomanskih, preskupih besmislenih projekata i rekonstrukcija (novogodišnja rasveta svuda u Srbiji do rekonstrukcije Trga Republike).

  8. postovani ARGH citam vas komentar i posto vidim da ste vi placeni da komentarisete jer vase ime se manje vise moze naci u skoro svim rubrikama ,a reagijuci na vas intelekt moram da vam ispricam jeda vic . Dosao frajer u Nemacku u poseti jednoj nemackoj klanici da vidi kako toNemci rade Poslovodja ga vodi kroz fabriku i dodju do jedne masine,iNemac kaze.Vidis ovu masinu u nju stavimo celog vola ,a na drugi kraj ispadaju kobasice!Frajer gleda pa ga pita .A, jel imate masinu gde mogu staviti kobasicu a da ispadne vo? Nemac gleda u njega pa kaze ,To je samo tvojem tati uspelo Da nije bio to tvoj tata ?

  9. Srbija je clan Greka, koji okuplja 50 zemalja i Ameriku ujedinjene u borbi protiv korupcije i kriminala. Zagorka Dolovac, bahati nesposobni birokrata sa svojim kamarilom nije postovala preporuke Greka pa su Srbiju u borbi protiv korupcije i kriminala izjednacili sa Albanijom i africkim zemljama sa plemenskim vodstvom. Od 200 privatizacija koje su sporne govori se o 20 spornih a sporne su sve. Tajkuni su kupovali a placali nisu kupljeno ali su placali drzavne sluzbenike koji su svoju profesiju i javni interes bacili pod noge. Katastar su pretvorili u crnu rupu. List nepokretnisti sada kosta koliko je necija plata ili penzija ! Poskupeo je 1000% ! Cilj je da se sakrije sve sto su pokrali – otetim nektetninama koje su cesto dobijane kao mito. Drzavna, drustvena i imovina gradjana je pokradena i uknjizena korupcijom u katastru. Sistem radi po starom a samo su nove astronomske tarife. Jadna je ova zemlja Srbija u kojoj ne vazi zakon o radu drzavnih sluzbenika i cuvanju arhivske gradje. U istorijskom arhivu se dokumentacija sklanja, cepa i prepravlja ! Za stranke arhiv ne radi ali tamo “ poverljivi “ radi punom parom u unistavanju arhivske gradje zbog nevidjenih kradja i unistavanja bankarskog i drugih sektora u poslednjih 25 godina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.