Gašić: Uhapšen i otac napadača, dečak vežbao gađanje u streljani

Ostavite komentar


  1. Pratim dešavanja iz minut u minut ali ne mogu da shvatim jednu stvar.. razumela bih da se dete bavi streljaštvo kao hobi, ali vežbati gadjanhe, osmisliti plan i sprovesti ga sa onolikim naoružanjem… gde ide ovaj svet.

  2. A prema streljani? Zamisli dozvoljeno maloletniku da puca!!!! Sta je otac kriv ? Nije ga vodio u sumu da puca… A cija je streljana? Pa nekog bivseg policajca na sa cvarcima…

  3. Zasto se roditelji vise ne posvecuju deci, zasto ih ne vaspitavaju kako treba.

  4. Dokle ćemo ako budemo čekali da se desi nasilje. Kakvi su to roditelji koji maloletniku dozvoljavaju da koristi oružje? To bi moralo da se zakonski sakcioniše!

  5. Treba poduzeti ozbiljne mere za ovako nesto. Velika tragedija za Srbiju, svaka rec je suvisna za ovakvu tugu. Iskreno saucesce porodicama.

  6. Roditelji treba što više da pričaju sa decom, to je ono što deci fali..a ne skupi telefoni, izlasci, itd.

  7. Treba da se objavi spisak streljana koje su omogućile obuku maloletnog lica, zatvoriti ih i pohapsiti odgovorna lica u njima. Mali je sa prvih 9 metaka ubio 9 osoba. Strašno

  8. Ovaj nemili događaj treba da pokrene mnoge procedure da oružje ne može svako da poseduje, kao i da se pojača bezbednost dece u školama.

  9. Ova tragedija je posledica stanja u društvu koje se rapidno urušava već trideset godina. U medijima je isključivo nasilje, nekultura, prostaci, polusvet i gmizavci svih vrsta.
    Na svim televizijama sa nacionalnim frekvencijama je jezik mržnje, prostakluk, počev od čelnika države pa naniže, tv serije koje slave kriminal, narkomaniju..na svakom ćošku kladionice. U centru pažnje su samo negativne vrednosti.
    Za sve drugo je sada kasno…

  10. Vrsnjacko nasilje je tempirana bomba, niko ne zna kada moze neka da pukne.

  11. Kako je moguće da dete čak i u pratnji roditelja uđe u streljanu i povrh svega vežba gađanje?!?

  12. Otac koji je zdravstveni radnik bolje da ga je odveo psihologu nego u streljanju da mu podgreva bes koji je u njemu tinjao . Tužno,pretužno ,što su porodice ostale bez svojih anđela.

  13. Ministar prosvete i policije pod hitno da podnesu ostavke. (kada bismo živeli u normalnoj državi)
    Ovako NIŠTA.

  14. Šta će dete u streljani pobogu!? Ne mogu da verujem kakvih sve roditelja ima!!!!

  15. Ovo je strasna tragedija koja je zadesila Srbiju.Saucesce porodicama!

  16. Drzava ce pocinioca kazniti na adekvatan nacin, u to nema sumnje.

  17. Saučešće porodicama nastradalih. Činjenica je ovde da oružje nije držano u skladu sa zakonom i to niko ne može da me ubedi u suprotno. Drugo streljana da se proveri odmah da li je dozvolilo maloletnom licu da uđe u nju, a kamoli da puca, jer je sigurno pucao. Ako se utvrdi da je boravio u streljani odmah je zatvoriti. I raditi detaljnu psihičku proveru ali detaljnu, lica koje hoće da ima oružje. Proveriti čak i pretke da li su imali neke psihičke probleme. Isto kao prilikom zapošljavanja u MUP ili BIA.

  18. Tata je sina spremao za ovo.
    Maloletnik u streljani, šta je moglo da se ocekuje.

  19. Da li je to ona ista državna streljana u kojoj je vežbao Belivuk

  20. Išao u STRELjANE? Maloletnom licu je omogućeno korišćenje STRELJANA?

  21. Hitno prcesuirati streljane koje su dozvolile detetu da vezba pucanje.Ali problem streljane,pogotovo Partizan drze prijatelji ljudi iz vlasti

Ostavite komentar


Društvo

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa 10

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodna poslanica Ivana Rokvić izjavila je danas da novi pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o uslovima i kriterijumima za izdavanje dozvole za pružanje medijskih usluga ne predviđa obavezno emitovanje kvalitetanog programa u koji spadaju dokumentarni, dečji, kulturno-umetnički i naučno-obrazovni sadržaji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.