Gde su i šta snimaju “saobraćajne” kamere u Beogradu: Detaljan spisak po opštinama i koje su tačne lokacije (MAPA)

Ostavite komentar


  1. Neko je napravio dobar biznis sa kamerama. A ima toga još svašta – kršenje zakona i kriminala na tone.

  2. Zasto nisi svi gradovi u srbiji pokriveni video kamerama? Trebalobi nasvakom semaforu sa raskrsnicom obavezno imatikamere one bi se brzo isplatile jer koliko sam ja u 50 god. voznje uvidela da mnoge vozace neinteresuje boja na semaforu sa kamerama bi po broju prekrsaja mogli ulice i puteve od tog novca pozlatiti gradom niko nepostuje ogranicenje brzine zato su kamere zlato,,,!!!!!

  3. Nedostaje kamera kod SIV a, snima prekoračenje brzine. Platio dva puta.

  4. Nije mi jasno kako se na Rakovici snima raskrsnica Patrijarha Dimitrija i Pere Velimirovica, kad ta raskrsnica jos nije zavrsena. Svaki dan prolazim autom tom trasom i nigde ne videh kameru. Jedino ako je ne snimaju sa nekog satelita.

  5. Građani kojima je mirna savest i ne čine prekršaje baš je briga gde su kamere.

  6. Verovatno ste mislili na ulicu Aleksandra Dubčeka u Zemunu, jer ulica Aleksandra Dupčeka ne postoji niti u Zemunu, niti igde u Srbiji.

  7. A čije su kamere okačene na bilbord u boji istih, ko to još nas snima

  8. Nikada nisam dobio kaznu prilikom vožnje, a nadam se da nikada ni neću. Smatram da treba privesti pravdi divlje vozače kojih je pun Beograd. Jezivo je šta ljudi sve rade za volanom. Ipak ovoliki upliv kamera i snimanja na sve strane mi izaziva nelagodu. I to ne samo jer je ovo Srbija, Užasno je u šta se pretvara svet pun kamera, real-time softvera za raspoznavanje lica, pokreta, i čega sve ne.

  9. Voždovac, raskrsnica ulica Maksima Gorkog, Strumička, Tetovska, ruski rulet, na prvom mestu za decu, osnovce, blizina osnovne škole Dositej Obradović, postavljene kamere, jedina razlika je što bahati vozači poziraju za slikanje!
    Gospodo na vlasti, uradite nešto ozbiljnije od slikanja dok ne bude kasno…

  10. Зар не би по закону требало да стоји обавештење у улици где се снимају саобраћајни прекршаји?
    Да ли ико контролише и кажњава мотоциклисте у безглавој јурњави и претицању?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.