Gde sve možete da letujete u Srbiji na sat vremena vožnje od svog grada: Devet destinacija koje preporučujemo

Ostavite komentar


  1. Sve je lepo objasnjeno ali fale sigurna kola koja ce vas dovesti i odvesti sa tog mesta a da se nesto ne pokvari. .

  2. Ovaj članak je u stvari predsenikovo uputstvo za buduće ministre, gde mogu da letuju, zar ne?

  3. Tražili smo smeštaj u Bačkom Petrovcu da bismo odlazili u aqua park. Cene smeštaja samo za noćenje su, verovali ili ne, više od cene koju smo platili dve ulice dalje od Sagrade familie u Barseloni, ili u Lisabonu prošle godine. U Vršcu su nam prošle godine tražili 60e za noć, i to soba koja je za 2 zvezdice. Svaki put mi presedne letovanje u Srbiji upravo zbog bezobrazno visokih cena.

  4. Za sat vremena avionom si u Splitu, Dubrovniku, Puli, Tivtu, Solunu, Krfu….sto dalje od svih ovih predloga u tekstu 🙂

  5. Ja vas molim da ne promovisete srpskim tuistima srpsku turisticku ponudu: ti neljudi iza sebe ostavljaju djubre kao niko nigde na svetu! Srbi mrze Srbiju, to je potpuno i kristalno jasno. Inace ne bi bacali to djubre i ne bi glasali za idiote. Nikako vaucer ekipa!!!

  6. Neka hvala…dok je Grčke, mene ove pritoke, jezera i ledine neće videti leti…

  7. U Srbiji nesumnjivo ima mnogo lepih mesta, ali su cene smeštaja i pratećih usluga nenormalne. Za deset dana boravka na nekoj od predloženih lokacija treba platiti više nego za desetodnevni boravak (sa avio prevozom) u Turskoj, Tunisu, Grčkoj ili Egiptu, pa i u Španiji i Italiji.

  8. Sve je to ok samo kad bih nam poslodavac dao godisnji odmor kad nama treba pa da odemo negde.Džaba pisem godisnji u julu kad mi kaze znas nema ko da radi i tako nas salju kad njima odgovara a kad nama odgovara to nije bitno,i kako onda da odemo negde???? Pitam se dokle ce država sve to tolerisati,dokle maltretiranje radnika? Možda hoce da nas je sto manje,da odemo svi odavde što dalje

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.