Slučaj Generalštab: Da li će neko završiti u zatvoru?

Ostavite komentar


  1. da li su sendvičari čipovani izdajnici,dopuštaju pored srpske vlade amere da špijuniraju iz mesta bivšeg gen.štaba JNA.

  2. Protiv ove vlasti sam istinski, ali kao građevinski inženjer sa ogromnim islustvom mislim da ove ostatke zgrada treba hitno srušiti jer ugrožavaju bezbednost. Prilikom eksplozije zgrada je pretrpela značajne i velike deformacije i u betonu je uništena veza između čeličnih šipki armature i samog betona. Sadašnji ruinirani kostur se može zamazati i sakriti, ali niko ne može da garantuje njegovu nosivost i ponašanje tokom npr. zemljotresa u Rumuniji ili na Kopaoniku a takvih je bilo. Ergo, nije u pitanju da li treba taj krš do kraja srušiti i odneti, već kriminalna namera vlasti da ustupi lokaciju zarad 22% nekakvog fiktivnog profita, koji će možda biti a možda i neće i sugurno će biti veštački umanjivan kako bismo mi dobili što manje. U pravnoj državi bi ta lokacija bila dodeljena kroz tender uz ocenu toga šta će se graditi!

  3. „Slučaj Generalštab: Da li će neko završiti u zatvoru?“
    – Dok se ne promeni vlast iz temelja neće niko ! Ali kad se promeni, biće malo mesta po zatvorima…

  4. Jeste li postavili pitanje Vojsci Srbije i generalštabu? Šta oni imaju da kažu po tom pitanju ?Jesu li i oni poslušničke …..???

  5. Da li iko od pametnjakovića koji komentarišu ovaj slučaj znaju ko je Dobrović, i zašto je objekat zaštićen? A nije zbog bombardovanja

  6. @arhitekta. Znamo mi dobro ko je Dobrović ali sigurnost ljudi i ljudski životi su važniji od (jeftine) simbolike kanjona Sutjeske koja se nekom dopada a ne nekom ne. Ne daj Bože zemljotresa sada, bila bi tragedija jer bi one ruševine sve popadale na ulicu.

  7. Kad budu zavrsili oni sto su dali vojnu imovinu za amerciku ambasadu nek zavrse i ovi nemoze neko mnogo oto pa sad drzi govor ko da je narod budala

  8. Interesantno mi je da su oni koji uredjuju Danas odlucili da prenesu ovo pisanje Al Jazeera za Balkan, kao da u Beogradu nema novinara koji moze da ovako dobro obavešteno i verostojno napise takav članak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.