Gledanje kroz prste „navijačima“

Arhiva Danasa: Izdanja od 1. do 7. marta 2001. godine  

Ostavite komentar


  1. Po „oslobođenju“ Beogrfada kada je Brozova zabranjena teroristička partija još uvek ubijala političke protivnike koje su započeli ubijanjem dva policajca 1941, „izlegla su se dva brozova jaja“ „zvezda i partizan“ jer je Broz na vreme shvatio da „sportom“ može da se manipuliše debilnim i degenerisanima. Muška deca decenijama u Srbiji nisu pitana kako su nego „za koga navijaš“ zvezdu ili partizan. Naravno da kao i sve policije i tajne službe sveta koje kontrolišu navijačke grupe tako se počelo i sa kontrolom „navijačkih grupa“ koje su preusmerene prov na „politiku“ a onda na organizovani kriminal, naročito 90tih kada su se policajci od kriminalaca razlikovali po tome što su policajci imali značku policije a kriminalci dokumenta DB.
    Dolaskom lažne demokratije ništa se nije promenilo jer su „demorate“ isuviše bili zauzeti da što više napljačkaj uza četiri godine mandata, da bi ih uopšte interesovalo uspostavljanje pravne države a kamoli demokratije.
    Čije su „navijačke grupe“ zapalile američku ambasasu i pod čijom kontrolom? Višedecenijski problem da roditelj inesposobni da vaspitavaju decu ih prepuštaju „navijačkim grupama“ je kulminirao kada su „navijači“ zabranili utakmicu juniorki „države kosovo“ i Srbije u rukometu
    To je već tada bio jasan znak da je izgubljena kontrla nad navijačima koji se podmićju decenijama, jer ne mogu kao u vreme Broza da se proteraju i bave krimianlom po evropi.

Ostavite komentar


Društvo

Prijava za plagijat protiv Jelene Trivan na čekanju: Ko koči postupak pred Etičkom komisijom Filološkog fakulteta? 10

Prijava za plagijat protiv Jelene Trivan na čekanju: Ko koči postupak pred Etičkom komisijom Filološkog fakulteta?

Filološki fakultet u Beogradu skoro dve godine ne može da okonča postupke pred Etičkom komisijom protiv Julijane Vučo, profesorke ovog fakulteta u penziji i Jelene Trivan, bivše direktorke Službenog glasnika, jer Nacionalni savet za visoko obrazovanje (NSVO) nije imenovao dva člana u stručne komisije koje treba da utvrde da li su Vučo i Trivan prekršile Kodeks profesionalne etike Univerziteta u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.