Gornji Milanovac: Plaća odštetu od 250.000 dinara jer su njegove ovce upropastile krompir na njivi

Ostavite komentar


  1. ne zna se da le luđi sudki veštak ili sudija koji prihvati veštačenje i presudi ,da mu se ovce smeju na ovu presudu

  2. Nadzemni deo krompira je otrovan i NIJEDNA životinja ga ne jede osim krompirove zlatice(to nije ovca niti jagnje, nego insekt veličine zrna kukuruza), seljaci prskaju krompir otrovima, zbog koga je taj nadzemni deo još otrovniji.
    Garantujem da se ovci ne može desiti ni da jedan griz naprave sa krompirom.
    Dalje, ovce nemaju surlu da bi rovile krompir i tu garantujem da ni jedan krompir nisu izrovale – izvadile njuškom.
    Ali sud je to.Kad kaže da ovca jede otrovne krompirove vreže i riljaju krompir, ne znam zbog čega, valjda zbog gimnastike, onda je to tako.Ima da jede i da rilja.
    Bez obzira što i među sudijama ima onih kojima se na „zviždanje“ i udaranje u šerpe priznavalo i do pet ispita, pa nekima bili tata ili mama sudija, pa ostale krivine, pa raspamećivanje i srozavanje zanimanja od aktuelnog režima, ipak je mnogo previše.
    Da je kupus u pitanju, pa hajde, ali treba to i dokazati.Ovce ovog čoveka sigurno nemaju registarsku tablicu na zadnjici.
    Konkretno, u milanovačkoj opštini, kako sam iskusio, postoje ljudi koji imaju svoju ekipu advokata i sudiju i na koga god im se navrne, oni tuže i dobijaju proces.Ako baš bude pitanje da li će dobiti spor, onda potegnu ono:“Deeeceee mi jeste on to uradio“. I dobija spor.I tako „deeecee mi po „deeecee mi“, tuži dobar deo sela i dobija sporove.Dobar on, dobar advokat, dobar sudija, pa i advokat suprotne strane.jedino onaj na koga on upre prstom, je naje.ao.I tako se on stavlja na čelo seoskog čopora i čik da ga neko pogleda popreko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.