„Gospodine Bodiroga, učinite nešto, zaboga“: Siniša Kovačević zatražio odlaganje meča Partizan-Real Madrid zbog tragedije u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Na isti način razmišljam , odložite meč .
    Tragedija je velika .

  2. Kovacevicu a kako komentarisete danasnji kilometarski red za karte za tu istu utakmicu?

  3. Синиша, изгледа, полако, губи конце. Од прелетања из странке у странку до коментарисања тј. „трпања“ где му није место. Нажалост ово није једна једина трагедија у нашој земљи-. јесте превелика, али живот иде даље. Не лечите последице него узрок!

  4. Kolektivno smo izgubili empatije za covekom, detetom, stidim se i za vas

  5. Koji Bodiroga? Jel onaj što ćuti i na skandalozne kazne koje su izrečene posle druge utakmice? G.Kovačeviću po ko zna koji put se pogrešnoj crkvi molite i što bi jedan predhodnik rekao NE LEČITE POSLEDICE NEGO UZROK!!!

  6. Danas ćemo slaviti pevati a sutra plakati da li ste vi normalni

  7. Velika je lova u igri da bi se mec odlozio. Cak ni mecevi domace lige nisu odlozeni.

  8. Cela zemlja da stane.Odigravanje utakmice,posle ove tragedije,će biti još jedan moralni sunovrat Srbije.8 Anđela je ubijeno,u školi,dvoje u kritičnom stanju.Tišinom stanimo uz porodice ove dečice.

  9. Vecito Sinisa mora biti najpametniji, a kad da se igra utakmica, kad je raspored igranja ionako zgusnut, a igraci Reala u Beogradu? Trla baba lan, da joj prodje dan.

  10. Izvinite, ovo je medjunarodna, evropska liga, ima svoje termine i raspored. Zasto bi Real pristao da odlaze utakmicu? Uostalom u petak je dan zalosti i verovatno sahrane malih andjela, jos gori termin od ovog danas.Madridjani nece sigurno sedeti u BG naredna tri dana i cekati utakmicu. Tezak je ovo teret za sve nas , ali ne mozemo mi diktirati pravila.

  11. Nije stanje samo kod vas takvo ceo balkan vri od oružija moje saučešče državi i roditeljima poginulih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.