Građani uznemireni zbog neprijatnog mirisa koji se širi iz pravca Novog bežanijskog groblja: „Izgleda kao oblak magle koji se spušta na zemlju“(VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Trpilo mi je puklo, ovo je neizdržljivo. Prođe život u čekanju i trpljenju.

  2. Vec dugi niz godina nosioci prava koriscenja grobnih mesta imaju problema sa ostecenjem spomenika kradjom cveca zloupotrebom elektrosokera posetiocima koji na svaki nacin nosiocima grobnih mesta hoce da nanesu stetu zbog cega mnogi se neusucuju da u vreme zaraze virusa Corona se plase da posete groblje i pored javljanja nadleznim organima nista se do sada nije ucinilo. Potrebno je hitno uvesti propusnice za posete Novom bezanijskom groblju!

  3. Isti miris (smrad) se oseća i kod nas u Borči,duže vreme .. Oštar miris koji podseća na hlor,izmaglica se vidi golim okom,štipa,guši.. Katastrofa

  4. Apsolutno je uzasno koliko je zagadjeno . Da li postoje institucije koje se bave ovim problemom?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. novembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.