Grafiti mržnje na zidu škole na Banovom brdu

Ostavite komentar


    1. A mene je u zgradu po lif pisao neki grobari i kukasti krs ja zvala komunalci milicija a oni nista. Neki je i crtao polni organ a jedan i napisao da je pretcednik siptar. Sto to niko nece da istrazi

  1. Crveni sprej koriste zabludeli omladinci komunoradikalskog dela vlasne familije a svetlo plavi sprej koriste omladinci naprednomafijaškog dela iste familije. Crni sprej koriste njihovi otpadnici koji misle da su nacionalni socijalisti i srBski skinsi.

  2. Granate na Hrvate treba prekrečiti, ali šta fali porukama Ratko Mladić i Ja sam četnik? Pa četinici su prvi podigli ustanak protiv nacističke Nemačke. A Ratko Mladić je spasao stotine hiljada Srba od progona.

    1. Ratko mladić je običan komunjarski jna oficir, koji je u trenutku shvatanja da im je ta ideologija propala kod sirotih srba, nakačio nakaradno sklepanu oficirsku šajkaču iz I rata i ogrnuo plašt komunofašizma krijući se iza srpskog imena i pozivajući se na srpsku vojnu tradiciju, pritom u najblažu ruku kršeći prava civilnih zarobljenika u bosni.

  3. Odmah da se ta deca pohapse kao i roditelji i sve to da se objavi u hrvatskim glailima,obavezno uz izvinjenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.