HAARP ili početak vrlog novog sveta

Ostavite komentar


  1. Da, ali ta prica se na groteskan nacin obi o o glavu upravo njenim americkim izumiteljima i propagatorima. Rezultat toga o cemu pricaju je nastanak Trampa koji je proizvod njihove namere da ‘manipulisu’ i ‘neguju’ svoje javno mnjenje izmisljenim informacijama. U kljucnom trenutku, u taj scenario se ubacuju Rusi i od svega prave groteskni haos koji je amerikancima eksplodorao u rukama, … opet, rezultati su jasni. Ne mozes imati razvijenu i zdravu (americku) demokrariju u drustvu koje sacinjavaju neobrazovani poluidijoti, nekriticki konzumenti koji gutaju servirane cinjenice bez provere, razmisljanja ili logicke distance. Kao resenje jedino postoje revolucionarno rusenje tog parazitsko-lazovskog propagandnog medijsko-informacionog sistema koji ih eksploatise i terorise, … kroz kriticku distancu, proveru cinjenica i analizu, … ili … predati se planovima i namerama onih koji su sistem izmislili i vratiti se na duhovni i kulturni nivo zivotinje na farmi …

  2. Sad znate zasto je unabomber slao pisma bombe naucnicima, zato sto rade za vlast a ne za narod. A sistem koji je opisan se zove totalitarizam, koji moze biti kapitalisticki a ne samo komunisticki. Posto vise nema Sovjetskog Saveza, milijarderi forsiraju politicare da ukinu gradjanska prava jer nema razloga vise da prave kapitalizam boljim nego sto jeste: bankarski sistem u kojem je novac bitniji od ljudskog zivota. Zato su occupy protesti najbitniji od 1968, uprli su prstom u jezgro kapitalizma, u bankare, mijardere i njihove wall street menadzere. Oni stvaraju totalitarizam a politicari rade za njih jer su uzeli lovu od njih. Sav taj totalitaruzam ima za cilj uvecanje bogatstva bogatih, zato prvo krecu sa pojacanom eksploatacijom stranaca to jest sa rasizmom.

  3. Čovek je oduvek bio raspolućen između dobra i zla.
    Na Zemlji trenutno ima preko 7 milijardi ljudi.
    Gola sila za kontrolu „mase“ je danas skupa i nepouzdana.
    Demokratija je potrošila sve svoje „potencijale“, vreme je za nešto novo.

    Digitalni globalni pseudo individualizam, pod kontrolom glovalnih IT kompanija.

    Polako izlazimo iz faze kontrole „tela“ i ulazimo u totalnu kontrolu slobodnog uma svih 7 milijardi individua.

    Neko reče: „Na nebu vlada Bog, a na Zemlji đavo“.

    Da li je bio u pravu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.