Hapšenja širom Beograda: Pretresi na više lokacija, policija privodi osumnjičene za pranje novca

Ostavite komentar


  1. zasto se ne hapse ostali kriminci,drzava ne moze da dise od lopovluka svake vrste?!

  2. Hapse one koji su imali dil sa državom, a nisu kupili stan u Beogradu na vodi. Zašto ne ispitaju kako Darko Šarić gradi 3 zgrade kod 8. gimnazije kod Šumiva, kako sin Kosmajca gradi zgradu od 9.000 kvadrata kod stare tramvajske okretnice na Bulevaru Kralja Aleksandra?

  3. Bice kao i sa Miskovicem, pa ce poreski obveznici da im placaju za pretrpljeni bol kad prodju izbori.Sve je vec vidjeno.

  4. Kad će u Prokuplju?
    Nemojte da nas zaobilazite, nema smisla..

  5. Да им прво узму проценат па ће да објаве имена …

  6. Kakvo je ovo izrugivanje drzave I naroda ….çekacemo I boriti se da sve ovo kroz komentare izreceno dodje lagano do tuzilastva I da svaki koji se oçesao o drzavu ode u kazamat.

  7. Sama država, tj SNS, pere pare. Najnoviji otkriven slučaju eksministra R.Dmitrovića, inače ,,zaslužnog,, ratnog huškača, pokazuje kako se to radi u praksi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.