Haradinaj: Državljanstvo Albancima iz Preševa i Bujanovca

Ostavite komentar


  1. Ma gradjani Bujanovca i Preseva pomazu Albancima sa Kosova da dobiju srpsko drzavljanstvo i pasose (racuna se negde 80.000 srpskih sengenskih pasosa) a Kosovo daje takodje drzavljanstvo i penzije svim starijim od 65 god. (75 evra) a sto se tice Istocnog Kosova pa to ste se Trampili 1972.god. za severno od Zvecana i Ibarski Kolasin – hajdemo Vracke-Pracke mi vama Bujanovac i Presevo a vi nama vratite Severno od mosta na Ibru u K. Mitrovici, tj. Severno Kosovo i Ibarski Kolasin, ali onda za vodu iz jezera Gazivode (kojom se snadbeva Kosovska Dolina i termolektrane Obilic) Suverenu Pravoslavnu Drzavu po ugledu na Vatikan ili potpunu eksteritorijalnost SPC i njenih metoha sa direktnom vezom sa maticom. Eto tako smo nekada radili u Rausicu kraj moje Peci: Tante za Kukuriku i ziveli smo lepo citavih sto godina a onda se neko ko je mislio da je pametan dosetio da Kukuriku ima vise slova od Tante i tako je sve pocelo – vi imate nezavisnost koja se ne maze na hleb a mi smo ostali bez zavicaja.

  2. Nas interesuju prava Srpskog naroda a za Albance nas ne interesuje i da im Albanija dodeli državljanstvo ali da puste naše ljude da na miru žive

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.