Hoće li premijer leteti za Njujork

Dovoljno je da zainteresovani putnik uđe na sajt srpskog avio-prevoznika Air Serbia i napravi rezervaciju - na levoj strani rezervacije pojaviće se obaveštenje "Pod uslovom zvanične saglasnosti". To znači da se karte prodaju za let za koji ne postoji zvanična dozvola koju izdaje američka Federal Aviation Administration (FAA)

Ostavite komentar


  1. Mogli su avioni JAT-a da slete na aerodrome u USA ali ne i AIR-Srbija koja za Amerikance ne postoji jer Srbija nikada nije trazila svoje medjunarodno priznanje. Na trikovima i izmisljenim parolama moze se vladati u polupismenoj zemlji Srbiji ali nikako u zemljama zapada – pogotovo u USA.
    Sve se vraca kao bumerang -toga u Beogradu i Srbiji jos nisu svesni.

  2. Ja nisam političar,niti me politika interesuje,ali zar nije veliki rizik za našeg premijera da leti za Njujork sa našim pilotima ? Bolje da je odleteo u Moskvu.Ruski piloti su najbolji.Oni lete i kad nema aviona mislim ako se zamere vlastima,lete u Sibir bez aviona.

  3. Ovaj novinar kao da je zaposlen u Air Serbia… To zna samo on i ona šaka jada koja je pretekla iz JAT-a. Zato rukovodstvo i želi sve da ih eliminiše, da ostanu samo SNS kadrovi jer su zaposlili ljude bez mozga koji su dodatno klonirani i veruju u zvaničnu propagandu, upravo kao njihovi glasači.

  4. Au…ovo je definitivno sumnjiva rabota. Svaka čast, gospodine Brkiću! Priča vam je apsolutno logična…

  5. Imidz pravi premijer sa Air Serbia, a ko placa za taj imidz? Mozda penzioneri opet? Politicari se igraju kao deca, a narod bukvalno nema sta da jede, kamoli da leti za Nju Jork.

  6. Gospodin Brkić je prezentirao više nego argumentovanu analizu avanture u koju su se upustili, prvo Vodja dok se ljubio sa „bratom“ šeikom i zamišljao kako leti na ćilimu za „Veliku Jabuku“,pa onda kompanija „Air Serbia“ u kojoj je država Srbija većinski vlasnik sa manjinskim odlučivanjem, sve do malog Malog koji je predodredjen da u svakoj čorbi bude mirodjija.Nesporna je nestručnost i diletantizam svih upletenih aktera. Jer, čas se pominje da je ovaj jadni ajeroplan (kome će iscediti dušu ako bude ikad poleteo predvidjenim tempom) uzet U ZAKUP od Indusa a čas se pominje LIZING, a ne kažu od koga!? Žalosno je da Vodja, nominovan za najboljeg studenta prava ikad, ne zna razliku izmedju lizinga i zakupa.Neka pita svog Malog od kužine u kojoj se krčkaju sve afere ovoga režima. Jer Mali je specijalsita za muljanje, počev od zastupanja offshore kompanija,preko kontrole vazduplohovstva, pa do kontrole gradjevinsko-urbanističkog ludila nazvanog „Beograd na vodi“!
    I na kraju, dajte vi Nadljudi iz vlade, OBJAVITE TAJ UGOVOR o „lizing-zakupu“ aviona, pa da se svi uverimo kakvi ste experti.

  7. Sta reci osim da je jedan Misa Brkic.
    Ovako ozbiljni analiticki radovi su prava retkost u srpskom novinarstvu koje svakog dana pada sve nize (pomislio bi covek da su dostigli dno, ali nisu).
    Nadam se da ce se autor dobro pripremiti za komentar premijerove izjave koja ce biti data prilikom otkaza ovog leta.

  8. USA je bacila u senku sva druga dešavanja u vezi sa Er Srbijom, izvrgavanje zakona i mobing koji se sprovodi prema svakom radniku koji pokaže sumnju u poslovnu politiku kompanije…

  9. znaci ASL nema sanse da leti za NY a ako koji slucajem i uspe..propasce jer nije isplativo, a ako ne propadne onda ce…e moji jadnici

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.