Holanđaninu hiljadu evra kazne zbog vožnje "poršeom" od 250 kilometara na čas na putu kod Bujanovca 1Foto: Kabinet potpredsednice Vlade/ Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Policijski službenici Uprave saobraćajne policije presretačem su na autoputu Vranje – Bujanovac zaustavili i isključili iz saobraćaja holandskog državljanina zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnje.

Upravljajući vozilom marke „porše“ on je Na Koridoru 10 zaustavljen prilikom vožnje od 246,8 kilometara na čas.

Prekršajni sud u Bujanovcu osudio je holandskog državljanina na novčanu kaznu od 120.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilom na teritoriji Republike Srbije u trajanju od devet meseci.

Četrdesetpetogodišnji vozač kretao se vozilom marke „porsche panamera“ brzinom od čak 246,8 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine od  130 kilometara na čas, saopšteno je iz MUP-a.

Tokom vikenda na području Vranja desilo se sedam saobraćajnih nesreća u kojima su tri lica zadobila teške telesne povrede i hospitalizovana su na lečenju u ZC u Vranju, dok su četiri osobe lakše povređeno, saopštila je vranjska policija.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari