Hrkalović: Gledam N1, Nova S i Danas i samo čekam kad će da kažu: „Ne nismo mi prisluškivali Vučića, Vučić je prisluškivao nas“

Ostavite komentar


  1. Pitajte načelnike policijskih uprava, kako ih je postrojavala i neovlašćeno im naređivala šta da rade.

  2. Jel ova uhapsena zbog svog zla koje je opisivao Bosko Obradovic (jos dok je bila na funkciji),
    ili zato sto ne voli preCednika?!?

  3. Bravo Di. To što si u lošem kontekstu spomenula N1, Danas i Nova s, predsednik će znati da ceni!

  4. Da je TV Happy srusila svoj osrednji nivo narocito u poslednjoj godini emitovanja govori insert iz jedne poslepodnevne emisuje kada je voditelj – penzioner najavio Maricevog “ belog maga Nedju“ kao analicara. Coveka koji je ruglo u belom odelu, predstvlja se kao saman i savetnik predsednika u Vasingtonu koji lupa u zvona iz Afrike i pokazuje vudu lutke kod Marica koji ga prezentira kao svemoguceg belog maga i na taj nacin ga kobojagi u sali preporucuje javnosti. Izgleda da je Nedjo omadjijao sve nase politicare svojim lazima jer su ocigledno svi prolupali na celu sa psihopatom Vulinom. U slucaju da odete na neku ne daj Boze sahranu na Topciderskom groblju maga Nedju vidite kako sa babom obIlazi grobove i madjija na zaprepascenje prisutnih u koloni za ispracaj pokojnika i to u sred belog dana. To je Nedjin tajming za obred. Opstina Cukarica, predsednik SNS ovac mu je poklonio stan u kome crnomagujas stanuje !?
    Izgleda da je Nedju na Happy -iju zamenila Dijana ex drzavna sekretaruca koja ocugledno nije u vinklu. Nije nemoguce da joj na TV Happy viditelj u penziji dodeli neku visoku funkciju u drzavi kao sto je Nedju promovisao u analiticara. Budala na tone u ovoj jadnoj zemlji u kojoj pravna drzava veze nema sa pravom.
    Pre svega treba ispitatu kako je i na koji nacin Hrkalovoceva platila i opremila stan ( mermerom kao mauzolej kazu komsije ) i isti joj se treba oduzeti jer su ga pohapseni finansirali novcem od trgovine drogom. Ona ima barem 20 krivucnih dela. Bila je saucesnik pohapsenima koje je umedjuvremenu otkucala do detalja da sebe sacuva. Put u Izrael govori puno o njenom minulom radu. Tom prilikom je imala drugo ime i prezime. Nije li o tome informisan predsednik koji je ocigledno kako vlada misljenje u javnisti – stiti. Kriminalku.
    Korumpirana vlast stiti maloumnike, psihicki nestabilne kriminalce koji skrecu paznju javnosti sa protesta, blokada, besparice, visokih cena, tajkunskih pljacki, netransparentnog poslovanja itd.
    Doslo je do stanja da dalje i gore ne moze nam biti. Verovatno ce ulica resiti sve probleme i skloniti poremecene politicare sa vlasti i prebaciti ih u Lazu gde im je mesto.

  5. @NOVOSADJANKA: bravo za komentar. a jel videste koliko voli vodju do bola, do suza. i jos rece da ima visok iq. moguce je ali tako inteligentan jako lose drzi govore meni nekad neprijatno slusati recenice bez kraja i pocetka.
    i da otvorimo oci BH: prisluskivanje vrsi BIA, VOA I MUP, PA KAZITE KOJA JE RADILA !

  6. ne znam kako je sa vama ali od tog intervjua, kako je progovorila, sam cuo prvih 5 sec.
    madam moram priznati kako sam je video kako sedi, energija „hajde-i-to-da-cujemo“ mi se smanjila za dve trecine. nemam je vise stomak za ove „znaĆi mleko znaĆi plazma“, sto bi moj sin rekao „be like“

  7. …dete…čika…ranjivi emotivac…ja jedna žena idem da ga zaštitim…

  8. Да је „решета“ новинарска величина, Гордана Узелац. Само да обе добро савладају сценарио.

  9. Da li je moguce da zena koja je optuzena za teske kriminalne radnje i nosi nanogicu (zbog cega?) pljuje po medijima i optuzuje aktuelnog Ministra VS , u tehnickom mandatu ?

  10. Овакве личности „рекла казала“ су врх нашег друштва? Какви су онда они испод? Највећи смех изазива тврдња обе стране да је Вучић њихов идол и др. Још није утврђено ко је од ове стране криминалац (Стефановић или г-ђица) али смо зазнали ко је шеф мафије, ма ко био криминалац од њих.

  11. Da li ćemo ikada dobiti jasno objašnjenje o tome ko je i kako doveo ovu večito mrgodnu i, za policijski posao, nekvalifikovanu ženu na samo čelo srpske policije?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.