Igre na sreću u Srbiji: Opasnost vreba sa svih strana

Ostavite komentar


  1. Gledao sam jednu košarkašku utakmicu U14 jednog kluba iz Užica, deca su na grudima imala logo sponzora – poznate kladionice. Navodno su dresove nasledili od seniorske selekcije (tesko da deca od 14 god nose iste velixine kao i odrasli)

  2. Danny

    Samo neka se sprovodi Zakon da mladji od 18 godina ne mogu u kladionice i zestoko kaznjavati iste ako tako nesto dozvole, cak trajnim zatvaranjem kompanije uz zaplenu sve imovine.ajde da vudimo da li u Las Vegasu neki maloletnik moze da udje u neki kazino…

  3. Ne verujem u nagradne igre, lutrije i kockarnice. Nema javne kontrole odnosa uloga i dobitka. Lutrija i loto se ne izvlače javno, kao nekada. Postoji mogućnost nameštanja rezultata. Zašto se na primer kod izvlačenja loto brojeva na kraju izvuku svi brojevi da se uverimo da kroz otvor mogu da prođu sve kuglice, a ne samo sedam. Svojevremeno je bila afera da je direktor Ludtrije Vojvodine delio greb greb listiće poznanicima i rođacima, itd.

  4. Nešto što postoj na svakom ćošku a ti bi da nepostoji doneseš zakon o zabrani rada i ćao.Nema šta da se pravdaš kome u pitanju su naša deca.

  5. Dobro je, da bar neko sme i hoće da se uhvati u koštac sa ovom pošasti koja razara naše društvo u svakom pogledu. Oko dve milijarde E igre na nesreću odnesu nepovratno od građana Srbije – godišnje! Sve i svašta se finansira iz ove pljačke. Pogledajte samo reklame i sve će Vam biti jasno. Nigde nema kladionica kao u Srbiji. Nikakvu evidenciju ne vode i nemaju fiskalne kase, dok se mali preduzetnici proganjaju od strane svih mogućih inspekcija! Dve milijarde se mora negde zaraditi. Mlade ljude u startu uvlače u ovau đavolsku rabotu. Plata je nedovoljna. Tu su sportisti, pevači, starlete…Preko kladionica se kreće u sitan, a kasnije organizovani kriminal. Droga, reketiranje, prostitucija, pljačke….ovim bi neko morao da se pozabavi u skupštini. Dve otete milijarde se ulažu u raskalšan život, partiju, medije, nekretnine…Ko to dozvoljava taj svesno uništava porodicu i državu. Zna se! Pozabavite se ovom temom, goruća je!

  6. Milos Bikovic I Andrija Milosevic reklamiraju I pozivaju na kockanje.Uzas

  7. Zivele kladionice,najveca radost vecine ljudi.Oni retki nesretnici na kladjenjima su sabi sebe unisyili

  8. Ja kao zaposleni jednog uplatnog mesta sportske kladionice u Srbiji mogu da potvrdim kao ocevidac da RODITELJ-MAJKA dolazi ispred kladionice i ulazi da uplati tiket detetu koje ima 10 godina. I kaze: “ Uplatite vi njemu slobodno, on se tako zanima“. Naravno, objasnjeno je gospodji da ne treba i ne sme i da ne salje dete. Da bi dete nakon par godina zaustavljalo prolaznike i uplacivalo tikete i ta ista MAJKA dolazi na U.mesto da se zali , kako detetu ne moze nista!!!! Roditelji se prvo dive decijim glupostima, pa onda osporavaju. Ima roditelja koji su prezauzeti i ne stizu da isprate decu u svakom trenutku, a ima i onih koji svesno sami sebi prave propast !!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.