Incident ispred Palate Srbija: Automobilom udario mladića, nosio ga 20 metara (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. nije on pao na haubu,nego je skocio na haubu,i ostetio vozilo,to je napad i vlasnik vozila treba da ga tuzi za pokusaj ubistva i nacinjenu stetu na vozilu!

  2. Tako je, momak je pokušao da ubije auto i vozača u njemu svojim telom time što je seo na haubu a ovaj onda dao gas dok momak od brzine nije spao sa haube.
    Jel’ ti sam veruješ u to što pišeš čoveče??

  3. Ne podržavam nasilje, pa ni ovu vožnju na haubi. Momak je mogao da udari glavom u trotoar i da se završi tragično. Ipak, smešno je šta vi pišete. Mi smo svi budale i poverovaćemo vam kako se on našao na haubi.

  4. Davne 2012 godine SNS je protestovao kao opozicija. Da li su se njima ovakve stvari desavale? Ne, nisu. Pamet u glavu 3eg aprila. Glas za SNS je glas za rio tinto, za gazenje obicnih ljudi, gumene cekice, sve vrste zagadjenja i bogacenje bratije a ti narode uzivaj u inflaciji i visokim cenama!

  5. g. Vucicu bas se lepo vidi broj a ovo je ugrozavanje zivota i krsenje saobracajnih propisa, hocete li i sada da pricate kao obicno da se nista znacajno ne dogadja eto samo tamo neki tz. borci za prirodu, zeljni vlasti i politike, hajdete sada, kako tvrdite da ste predsednik svih gradjana osudite i naredite g. Vulinu da postupi po zakonu to bi mogao da vam bude mozda i dobar poen??? Ziveli

  6. @tomi, hajde malo prst na celo i ukljuci pamet ako ti je na pravom mestu, ako nije zaboravi i ne pricaj gluposti, mozes da budes bot to je tvoje pravo, ali uzobilji se malo. Ziveli

  7. Kostace vozaca kad mu stigne odstetni zahtev jer ce morati da plati bar dvojici zestokih momaka da naplate brisac od ,,ranjenika,,???

  8. Dragi SNS komentatori. U pravu ste. Nije vas Vucic nabacio na svoju rudu nego ste vi skocili na nju.

  9. Šokirana sam ponašanjem voizača. Kako god da se momak našao na haubi, dužnost vozača je da stane, a ne da doda gas, sa čovekom na haubi. Dečko je prilikom pada, mogao glavom da udari u ivičnjak da i pogine. Srećom, nije.

  10. Na ovom sajtu ostavljam često komentare, nisam politički obojen ali za mene je danas dan državnosti Srbije. Osećam se svečano zbog toga . Srbin sam i volim svoju zemlju. Pridržavam se rečenice iz Svetog pisma: “ zašto narodi se bune “ Odnosi se na vlast izabranu od većine. Anti demokratski je svaki pokušaj promene vlasti izvan regularnih izbora. Neka SAVA pardon SAVO krene po Srbiji neka edukuje narod i da uz pomoć naroda dođe do fotelje. Što se tiče litijuma , neka ide u to selo gde buše i neka stane ispred bagera sa svojim pristalicama. Aman ljudi, nisu Srbi toliko glupi koliko neki misle. ( molim da objavite komentar )

  11. Skupština je raspuštena,tako rade ,,političari,,mudri….a Rio Tinto nek radi svoje…..

  12. Vozač je napravio ozbiljan prekršaj, njegova dužnost je bila da stane, bez imalo razmišljanja je ugrozio živote troje ljudi.
    Nije bilo rulje koja nasrće, tako da nema opravdanje što je pride dao gas.
    Neverovatno… ma lepa demonstracija stanja u državi za praznik.

  13. I vozač i mladić zreli za psihijatriju a o krivičnom gonjenju da ne pričam. Ovaj mu skače na haubu i glumi Rokija, dečko zalutao u 90-te, a ovaj ludi vozač još i ubrzava sa njim na haubi kao da je u „umri muški“. Uhapsiti pa na psihijatrijsko tumačenje pa na sud!

  14. Vozač mora da je žestoki član esenesesovaca (SNS-a) Pošto je Vučić uvaljao medalju jednom popovskom pedofilu, sada je red da odlikuje i ovog „borca protiv zatvaranja ulica i protesta protiv zagađivanja okoline“. Zaslužio je!

  15. Sreća je da je mladić pao sa strane a da je pao isped auta,nebi bilo dobro za nikoga.

  16. sta je kreten trazio na haubi covekovog automobila. ja bih ubrzao do 80 a onda zakovio da kreten odleti kako je i zasluzio. ko je ovlastio idiota da se penje coveku na haubu. da brani coveku da ide kud hoce.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.