Automobilom na demonstrantaScreenshot Nova.rs

Ispred Palate Srbija, gde je u toku protest ekoloških aktivista, dogodio se incident nešto oko 13 časova kada je automobil udario i dvadesetak metara nosio mladića.

Kako javlja reporter N1, incident se dogodio u Bulevaru Mihaila Pupina, kada je automobil udario i zatim 15-20 metara nosio mladića, koji je sada dobro.

On je, kaže reporter, pao sa automobila na asfalt kada je vozač zakočio i tom prilikom mu je otkinuo brisač sa automobila.

„Pao sam na haubu, on je ubrzao, mislio sam da će da stane. Dobro sam, sigurno ću ići kod doktora“, kratko je rekao mladić od oko dvadesetak godina reporteru N1 nakon incidenta.

Snimak incidenta pogledajte OVDE.

Protest građana ispred Palate Srbija, gde se održava dodela odlikovanja, koje će uručiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je oko podneva.

Ekološki aktivisti blokirali su Novi Beograd ispred Palate Srbija. Reč je o građanima koji su prethodno šest dana kampovali ispred Predsedsedništva tražeći potpunu zabranu iskopavanju litijuma i bora u Srbiji.

Današnja blokada i protest organizovani su povodom Dana državnosti i dodele ordenja koju organizuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari